Siirry pääsisältöön

Tervetuloa Jazz Finlandiin!

entry-image

Suomen jazzkentän uusi verkkopalvelu Jazz Finland on nyt avattu! Sivuston päätoimintoina ovat kattava keikkakalenteri sekä tietokanta jazzmusiikista Suomessa. Jazz Finland esittelee lisäksi kiinnostavia artisteja ja ajankohtaisia ilmiöitä sekä toimii aktiivisena jazzalan keskustelufoorumina. Suomijazz elää aktiivista ja innovatiivista aikaa, ja toivotamme yleisön lämpimästi mukaan seuraamaan vireän kulttuuriyhteisön vaiheita.

Jazz Finland -sivuston varsinainen julkistustilaisuus järjestetään syyskuussa 2013. Haluamme ennen laajempaa tiedotusta kehittää sivuston sisältöä vielä kattavammaksi. Tässä tarvitaan laajaa yhteistyötä eri toimijoiden välillä, ja toivomme että yleisö ja jazzalan ammattilaiset antavat runsaasti palautetta info-sivun lomakkeen avulla. 

Artistit edustajineen voivat tarkistaa omat tietonsa artistit ja julkaisut -sivulta. Biografioihin tehdään täydennyksiä ja korjauksia tarpeen mukaan. Toivomme lisäksi että kaikista artisteista saadaan ajankohtainen kuva. Myös levytyksiin liittyviä korjauksia saa lähettää.

Muut alan toimijat löytyvät toimijat -sivulta. Tänne on kirjattu kaikki alan toimijat levy-yhtiöistä ja klubeista oppilaitoksiin ja managereihin. Lisäyksiä ja korjauksia otetaan vastaan. 

Kalenterin suhteen kontaktoimme valikoidusti konserttijärjestäjiä, joiden avulla kalenteria pääasiassa päivitetään. Info-sivun kautta voit kuitenkin ilmoittaa myös keikasta, jolloin Jazz Finlandin admin lisää tapahtuman sivulle. Kalenteri toimii tietokannan kanssa relaatioissa, joka helpottaa ja monipuolistaa käyttäjäkokemusta. Klikkaile ja kokeile! 

Jazz Finlandin blogi ja uutiset -sivua tullaan kehittämään aktiivisesti verkkojulkaisun suuntaan. Asiantuntevaa jazzalan journalismia kaivataan laajalti, ja tuleva foorumi tulee vastaamaan myös tähän tarpeeseen. 

Viihtykää Jazz Finlandin parissa!

Jussi Fredriksson 
projektikoordinaattori
044-0412026
(Kuva: Olli Sulin)

Kommentoi