Siirry pääsisältöön

Suomen Jazzliiton ilme uudistuu – samalla avataan uudet verkkosivut

entry-image

Suomen Jazzliitto ry uudistaa visuaalisen ilmeensä ja ottaa käyttöön uuden logon. Syyskuun 21. päivä avataan myös yhdistyksen uudet www.jazzliitto.fi-verkkosivut, jotka palvelevat Jazzliiton toiminnasta kiinnostuneita kolmella kielellä. Jazz Finland -palvelu jatkaa tuttuun tapaan tässä osoitteessa.

Suomen Jazzliitto ry on vuonna 1966 perustettu suomalainen jazzmusiikin ja -kulttuurin etujärjestö, joka toimii alan asiantuntijana ja aktiivisena tuotantotahona kotimaassa ja kansainvälisesti. Järjestö vaikuttaa alueellisesti eri puolella Suomea toimivien 46 jäsenyhteisönsä kautta.

Logon, visuaalisen identiteetin ja sivuston suunnitellut graafinen suunnittelija ja valokuvaaja Tero Ahonen valottaa inspiraationsa syntyneen musiikista itsestään:
  – Visuaalisessa ilmeessä lähdin hakemaan matemaattista tarkkuutta, mutta samalla kaavoja rikkovaa vapautta – siis jazzia!

Vuodesta 2014 Jazzliiton verkkosivut ovat löytyneet Jazzliiton ylläpitämästä Jazz Finland -tietokannasta, joka kokoaa yhdelle sivustolle keskeisen tiedon suomalaisista jazzartisteista ja -toimijoista, uusista julkaisuista, konserteista ja muista alan uutisista.
  – Kaikille avoin Jazz Finland -palvelu jatkaa edelleen keskeisen ja ajankohtaisen tiedon suomalaisesta jazzista kokoavana alustana, kertoo Jazzliiton toiminnanjohtaja Maria Silvennoinen.
  – Halusimme kuitenkin liitolle omat sivut, joissa voimme nykyistä paremmin viestiä Jazzliiton toiminnasta ja hankkeista. Meille on tärkeää, että meitä koskeva tieto on mahdollisimman helposti ja saavutettavasti löydettävissä. Ilmeeseen toivoimme raikkautta ja ripausta jazzia, ja sitä saimme. Uusi logo on moderni, mutta heijastelee myös Jazzliiton pitkää historiaa. Graafisissa elementeissä pienistä yksityiskohdista rakentuu saumaton kudelma, kuten musiikissa, Silvennoinen jatkaa. 

Suomen Jazzliiton uudet kotisivut löytyvät suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi osoitteesta www.jazzliitto.fi 

Kommentoi