Siirry pääsisältöön

Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin hanke-ehdotuksissa haetaan yhteistyökumppaneita jazzprojekteihin

entry-image

Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin tarkoituksena on jo vuodesta 2000 auttaa suomalaisia ja venäläisiä kulttuurin- ja taiteen organisaatioita ja toimijoita löytämään toisensa ja tukea yhteistyön aloittamiseen ja sen ylläpitämiseen. 

Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin kautta yhteistyökumppanit voivat etsiä toisiaan kielimuurista välittämättä, sillä kaikki hanke-ehdotukset ja vastaukset käännetään. Lisäksi foorumitapahtumissa ja neuvotteluissa on mahdollista saada tulkin avustusta. Suomi-Venäjä-seura on kulttuurifoorumin pääjärjestäjä Suomessa yhdessä Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Venäjän kulttuuriministeriön kanssa, jotka rahoittavat toimintaa.

Vuonna 2021 on venäläisten kulttuuri- ja taidealan toimijoiden vuoro tehdä hanke-ehdotuksia suomalaisille toimijoille. Viimeisimmässä haussa on tullut yli 300 mielenkiintoista hanke-ehdotusta, jotka löytyvät osoitteesta https://www.kultforum.org/fi/hankkeet-ja-haku.

Hankkeista osa liittyy jazzmusiikkiin, muun muassa seuraavat:

018/2021 Komin tasavallan ooppera- ja balettiteatteri
057/2021 Novosibirskin valtiollinen filharmonia
089/2021 Mordvan tasavallan jazzorkesteri Big Band Saransk
163/2021 Dvizenije/liike – jazzstudio
253/2921 Jazz-klubi JFS

Hanke-ehdotuksiin voi tutustua ja vastata osoitteessa https://www.kultforum.org/fi/hankkeet-ja-haku 30.5.2021 mennessä. Hankeneuvottelut käydään tänä vuonna virtuaalisena kevään ja kesän aikana.

www.kultforum.org

Kommentoi