Siirry pääsisältöön

Mathias Sandberg levynjulkaisukiertueella Suomessa

entry-image

Kevään ja kesän aikana Mathias Sandbergin trio tekee 30 keikan kiertueen.

Kitaristi Mathias Sandbergin pitkään odotettu uusi trio-albumi The Captain on julkaistu. Albumi oli äänitetty livenä legendaarisella Doo-Bop Clubilla, ja koostuu hänen omalaatuista ”hard swingin', groovy & soulfuljazz”-sekoitusta vahvoilla melodioilla, rytmisesti leikkisää improvisaatiota ja lähes telepaattista yhteissoittoa.

Julkaisun myötä Sandberg tekee trionsa kanssa 30 konsertin kiertueen ympäri Suomen. Kiertueaikataulu löytyy täältä: www.sandbergmusic.com 

Jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandberg, jota on kutsuttu "yhdeksi Suomen parhaiten varjelluista salaisuuksista" amerikkalaisessa musiikkilehdessä Jazziz Magazine, kuuluu maamme aktiivisimpiin jazzmuusikoihin. Hän on opiskellut New Yorkin Manhattan School of Musicissa ja Bostonin Berklee College of Musicissa, ja työskennellyt mm. Georg Riedelin, Pierre Swärdin, Peter Asplundin, Nick Mancinin, Jukka Eskolan, Teppo Mäkysen ja Manuel Dunkelin kanssa. Sandberg tekee vuosittain satakunta jazzkonserttia ja on kiertänyt sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa.

”This is an excellent album... swings from start to finish” (Jazz Journal, UK)

”Such a fresh take on the genre... as tight as it gets.” (Rochester City News, USA)

”Maailmanluokkainen on se sana, joka levystä nousee väistämättä mieleen...
yksi Suomen parhaiten varjelluista salaisuuksista. Todellakin!” (Karjalainen)

”The perfect musical medication for any occasion” (All About Jazz, USA)

Kommentoi