Siirry pääsisältöön

Kitaristi Sigurdur Rögnvaldsson julkaisee Dark Forest -kokoonpanolla 9.10.

entry-image

Islannista Helsinkiin kotoutunut DEFEKT- ja Equally Stupid-kitaristin Dark Forest -kokoonpano vie kuulijansa myyttisen metsän siimekseen, jazzia ja progea yhdistellen suomalaisten huippumuusikoiden kanssa.

DEFEKT- ja Equally Stupid -yhtyeissä vaikuttanut ja Helsingissä asuva islantilaiskitaristi Sigurdur Rögnvaldsson on lyöttäyttynyt yhteen suomalaisten huippumuusikoiden Johannes Sarjaston (AR Quartet), Eero Tikkasen (Mopo) ja Ville Pynssin (UMO, Jukka Perko, Severi Pyysalo) kanssa. Dark Forest -kokoonpano vie esikoislevyllään "Kisima" kuulijansa jazzia, vapaata improvisaatiota ja progressiivista rockia yhdistelemällä myyttisiin metsämaisemiin.

"Kisima" -albumi on Eclipse Musicin ja Rögnvaldssonin sekä valokuvaaja Cansu A-R:n perustaman Hekla Productions -yhtiön yhteistuotanto.

"Dark Forest pistää törmäyskurssille rockräimettä ja ambienttia valumista, eikä pelkää rynnätä riemullisiin freejazzkakofonioihin.(...)Rögnvaldsson on nautittavan genrevapaa soittaja, bluesvenyttelyt ja rockriffit uppoavat luontevasti jazzperustaan."  - Pentti Ronkainen, Suomijazz (konserttiarvio 27.11.2014)

Sigurdur Rögnvaldsson - kitara
Johannes Sarjasto - saksofoni
Eero Tikkanen - basso
Ville Pynssi - rummut

TRACKLIST:
1. Kisima (The Two-headed Spider)
2. Leitin
3. Bergur (The Bloodthirsty Bear)
4. Lonesome Mammoth
5. Raging Raptosaurus
6. Giant Butterfly
7. Black Snake
8. Manic Tsetse Fly

Kaikki sävellykset: S. Rögnvaldsson

Jakelu:
Supersounds Music
www.supersounds.fi

DARK FOREST LIVE:
15.10. Point Bar, Helsinki (julkistamiskonsertti)
20.10. KexJazz, Reykjavik

www.sigurdurrognvaldsson.com
www.heklaproductions.com
www.eclipse-music.net

Kommentoi