Siirry pääsisältöön

Jazzahead järjestetään 11.–13.4.2024

entry-image

Vuosittain Saksan Bremenissä järjestettävä Jazzahead on jazzkentän ammattilaisten tärkeimpänä pidetty kansainvälinen kokoontuminen ja yleisöfestivaali. Seuraava Jazzahead järjestetään 11.–13.4.

Jazzahead koostuu korkeatasoisesta showcase-ohjelmistosta sekä musiikkimessuista. Jazzaheadiin saapuu vuosittain noin kolmetuhatta alan ammattilaista (muun muassa levy-yhtiöitä, agentuureja, kustantajia, jakelijoita, tuotantoyhtiöitä, mediaa ja artisteja) sekä lähes 20 000 paikallista ja kansainvälistä konserttivierasta.

Tämän vuoden Jazzaheadin showcase-esiintyjiä Suomesta ovat Kaisa’s Machine ja Linda Fredriksson Juniper. Lisäksi Bremenin Suomi-Saksa yhdistys järjestää Suomi-illan, jossa esiintyy Jukka Haavisto. Lue täältä lisää Suomen showcase-esiintyjistä.

Rekisteröityminen Jazzaheadiin

Täältä löydät Jazzaheadin rekisteröintiohjeet. Ennen rekisteröitymistä sinun on luotava itsellesi käyttäjätili ja tunnukset. Kun olet saanut vahvistussähköpostin ja tilisi on valmis, kirjaudu salasanallasi sisään Jazzaheadin kotisivulle. Aiemmin Jazzaheadiin osallistuneet voivat kirjautua sisään vanhoilla tunnuksillaan.

Jos olet osallistumassa Jazzaheadiin, ole yhteydessä vientipäällikkö Niko Kankaaseen. Kokoamme osallistujien musiikista soittolistan, jota markkinoimme tapahtumassa. Music Finland tuottaa Jazzaheadiin myös aiempia vuosia kevyemmän messuosaston.

Suomalaisten verkostoitumistilaisuus

Music Finland järjestää suomalaisille Jazzahead-osallistujille verkostoitumistilaisuuden. Jos haluat osallistua tilaisuuteen, ota yhteyttä vientipäällikkö Niko Kankaaseen.

www.musicfinland.fi 

Kommentoi