Siirry pääsisältöön

Haku Jazzliiton kiertueille keväällä 2022 auki 12.4.–17.5.2021

entry-image

Suomen Jazzliitto tuottaa keväällä 2022 kaksi kotimaan kiertuetta. Voit hakea yhtyeelläsi esiintymään kiertueilla tältä sivulta löytyvän lomakkeen kautta 12.4.–17.5. aikana. 

Suomen Jazzliitto tuottaa keväällä 2022 kaksi kotimaan kiertuetta, 28.3.–10.4.2022 ja 2.–15.5.2022.

Voit hakea esiintymään kiertueilla sähköisen Webropol-lomakkeen avulla, joka löytyy alla olevasta linkistä. Hakuohje jatkuu linkin jälkeen. 

Linkki sähköiselle Webropol-lomakkeelle: https://link.webropol.com/s/jazzfinland 

HUOM! Voit jättää vain YHDEN hakemuksen. Jos sinulla on useita kokoonpanoja, valitse niistä aktiivisin ja ajankohtaisin. Yhtyeen jäsenten tulee olla käytettävissä koko kiertueajanjakson, jolle yhtye hakee.

Haku alkaa maanantaina 12.4.2021 klo 10.00 ja päättyy maanantaina 17.5.2021 klo 16.00. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta huomioon.
Valinnat tekee Jazzliiton hallitus 20.6.2021 mennessä.
Valituille yhtyeille ilmoitetaan päätöksistä henkilökohtaisesti 24.6.2021 mennessä.
Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista kesäkuun loppuun mennessä.

HUOM! Koronaviruspandemiasta johtuen Jazzliitto on joutunut siirtämään syksyltä 2020 ja keväältä 2021 useita kiertueita keväälle 2022. Tämän johdosta yhteistuotantoisia kiertueita ei laiteta kevätkaudelle 2022 hakuun.

JAZZLIITON KIERTUEET

Jazzliitto sitoutuu järjestämään kysynnästä riippuen 5-8 keikkaa ensisijaisesti Jazzliiton jäsenyhdistyksissä kahden viikon ajanjaksolla. Suuremmilla kokoonpanoilla keikkojen määrä voi olla pienempi.

Kiertue 1: 28.3.–10.4.2022
Kiertue 2: 2.–15.5.2022

Jazzliitto tuottaa kiertueet ja maksaa:
- muusikoiden palkkiot (235€ brutto, sis. lomakorvauksen)
- ääniteknikon palkkion
- päivärahat
- matkat ja majoitukset.

Kiertueet tehdään pääasiallisesti Jazzliiton minibussilla. Ääniteknikko toimii pääasiallisesti kuljettajana ja kiertuemanagerina, jollei muuta sovita. Yhtyeellä on mahdollisuus käyttää omaa teknikkoaan.

PROMOOTIOVALMIUS

Yhtyeellä tulee olla laadukasta promootiomateriaalia valmiina ja musiikkia kuunneltavissa suoratoistopalvelussa hakuhetkellä. Jazzliitto ei vastaa yhtyeen kuvista tai muusta markkinointimateriaalista, eikä esimerkiksi sosiaalisen median sisällöstä. Kiertuetiedotuksessa käytetään tiedotustoimiston palveluita. Palveluihin kuuluu yleinen mediatiedote, paikallis- ja jazzmedioiden kontaktointi ja mediaosumien raportointi. Jazzliitto tiedottaa kiertueista Jazz Finland -sivustolla ja Jazz Finlandin sosiaalisessa mediassa. Kiertueille laaditaan yhtenäinen ilme julisteineen ja somebannereineen. Jos yhtyeellä on tulossa levy tai muuta huomionarvoista tiedotettavaa, yhtye voi halutessaan myös pyytää tarjousta omasta promootiostaan kiertueen yhteydessä Jazzliiton sopimuskumppanilta.

HAKEMUKSEN ARVIOINTI

Hakemusta tarkastellaan erityisesti seuraavista näkökulmista:
- jazzmusiikillinen korkealaatuisuus ja persoonallisuus
- yhtyeen ammattimaisuus (toiminnan pitkäjänteisyys, äänite- ja promomateriaalin laatu)
- yhtyeen ajankohtaisuus (tuoreet julkaisut, kiertueet, tunnustukset)
- muusikoista suurimman osan tulee olla suomalaisia
- edellisestä Jazzliiton kiertueesta kulunut aika (karenssi yhtyeelle ja yhtyeenjohtajalle 3 vuotta)

Kuva: Kadi Vija Key Project at G Livelab. Kuvaaja Maarit Kytöharju.

Kommentoi