Siirry pääsisältöön

Hae mukaan Jazzliiton kiertueille keväälle 2025

entry-image

Esiintyjähaku kevään 2025 Jazzliiton kiertueille alkaa 6.5.2024 klo 10.00 ja päättyy 24.5.2024 klo 16.00. Hakuohjeet löytyvät tästä artikkelista sekä sähköiseltä hakulomakkeelta.

Suomen Jazzliitto tuottaa keväällä 2025 kolme omatuotantoista kotimaan kiertuetta. Voit hakea yhtyeelläsi esiintymään Jazzliiton omatuotantokiertueella 10.–18.3., 7.–15.4. ja 5.–13.5.

Huom. Kevättä 2025 koskevalla hakukierroksella ei myönnetä yhteistuotantokiertuetukea.

Jazzliiton omatuotantoisissa kiertueissa Jazzliitto vastaa konserttimyynnistä ja muusta tuotannosta, ja kiertue rakentuu ensisijaisesti Jazzliiton valtakunnallista kiertueverkostoa hyödyntäen.

Kiertueisiin haetaan lomakkeella, johon vievä linkki löytyy tästä uutisesta. Voit jättää vain YHDEN hakemuksen. Jos sinulla on useita kokoonpanoja, valitse niistä aktiivisin ja ajankohtaisin. Yhtyeen jäsenten tulee olla käytettävissä koko kiertueajanjakson, jolle yhtye hakee.

Haku alkaa 6.5.2024 klo 10.00 ja päättyy 24.5.2024 klo 16.00. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta huomioon. Jazzliiton hallitus tekee valinnat ja kiertueille valituille yhtyeille ilmoitetaan päätöksistä henkilökohtaisesti. Kaikille kiertuehakijoille ilmoitetaan päätöksistä 1.7.2024 mennessä.

Hakulomakkeeseen: https://link.webropolsurveys.com/s/kiertuehaku-k2025

Hakuohjeet

JAZZLIITON OMATUOTANTOKIERTUEET

Jazzliitto sitoutuu järjestämään 5–6 konserttia ensisijaisesti Jazzliiton jäsenyhdistyksissä yhdeksän päivän ajanjaksolla.

Kiertue 1: 10.–18.3.2025
Kiertue 2: 7.–15.4.2025
Kiertue 3: 5.–13.5.2025

Kiertueet pyritään toteuttamaan mahdollisimman vähäpäästöisesti, mm. mahdollisuuksien mukaan julkista liikennettä ja sähkö/hybridiautoja hyödyntäen.

Jazzliitto tuottaa kiertueet ja maksaa:
– muusikoiden palkkiot (230,59 eur + 13,5 % lomakorvaus)
– ääniteknikon palkkion
– päivärahat
– matkat ja majoitukset (HUOM: lähtökohtaisesti 2 hengen huoneissa)

Kiertueen lähtö- ja paluupaikka on lähtökohtaisesti Helsinki. Muualta Suomesta saapuvien yhtyeen jäsenten matkakulut Helsinkiin korvataan. Ulkomailta tulevien muusikoiden matkoja Suomeen ei korvata. Ääniteknikko toimii pääasiallisesti kiertuemanagerina ja kuljettajana, jollei muuta sovita.

PROMOOTIOVALMIUS

Yhtyeellä tulee olla laadukasta promootiomateriaalia valmiina ja musiikkia kuunneltavissa suoratoistopalvelussa hakuhetkellä. Jazzliitto ei vastaa yhtyeen kuvista tai muusta markkinointimateriaalista, eikä esimerkiksi sosiaalisen median sisällöstä. Kiertuetiedotukseen kuuluu yleinen mediatiedote sekä mediakontaktoinnit. Jazzliitto tiedottaa kiertueista Jazz Finland -sivustolla ja Jazzliiton sosiaalisessa mediassa. Kiertueille laaditaan yhtenäinen ilme julisteineen ja somebannereineen.

HAKEMUKSEN ARVIOINTI

Hakemusta tarkastellaan erityisesti seuraavista näkökulmista:
– jazzmusiikillinen korkealaatuisuus ja persoonallisuus
– yhtyeen ammattimaisuus (toiminnan pitkäjänteisyys, äänite- ja promomateriaalin laatu)
– yhtyeen ajankohtaisuus (tuoreet julkaisut, kiertueet, tunnustukset)

Muusikoista suurimman osan tulee olla suomalaisia tai asua vakinaisesti Suomessa. Edellisestä Jazzliiton kiertueesta kulunut karenssi yhtyeelle ja yhtyeenjohtajalle on 3 kalenterivuotta.

Suomen Jazzliitto edistää ohjelmistovalinnoissaan moninaisuutta mm. esiintyjien sukupuolen, iän, fyysisen kyvykkyyden, kulttuuri- ja koulutustaustan suhteen ottaen lisäksi huomioon myös kokoonpanojen tyylillisen monipuolisuuden ja alueellisuuden.

Lisätietoja antaa:

Valtteri Pokela
Viestintä- ja tuotantokoordinaattori
Suomen Jazzliitto
valtteri.pokela@jazzfinlandi.fi
+358 44 5125578

Kommentoi