Siirry pääsisältöön

Flame Jazzin ja Turku Jazz Orchestran Nordic Vocal Night –illasta suuren suosion vuoksi lisäkonsertti

entry-image

Flame Jazzin syyskauden päättävissä konserteissa Turku Jazz Orchestran solistiksi nousee suvereeni äänenkäytön mestari Aili Ikonen. Suuren suosion vuoksi konsertti järjestetään perjantain 19.12. lisäksi myös lauantaina 20.12.Ensimmäinen konsertti on jo lähes loppuunmyyty.

Ainutkertaisessa yhteiskonsertissa tunnelmoidaan jazzhistorian merkittävimmän naisäänen Ella Fitzgeraldin tuotannon parissa. Fitzgerald levytti paljon big bandin kanssa ja Aili Ikonen ja Turku Jazz Orchestra tuovat nyt näitä jo klassikoiksi muodostuneita versioita konserttisaliin ensi kertaa Suomessa. Aili Ikosen lämminhenkiset Fitzgerald-tulkinnat ovat herättäneet suurta suosiota ja täyttäneet konserttisaleja ympäri Suomen.

Pohjoismaiselle laulujazzille omistetun illan aloittaa tuoreen The Sirenades -albuminsa myötä kiertävä kansainvälisesti arvostettu ruotsalaislaulaja Lina Nyberg yhtyeineen. Nyberg on ehdolla myös Ruotsin suurimman jazzpalkinnon, P2 Jazzkattenin, saajaksi säveltäjäkategoriassa.

Konsertit järjestetään Logomon Logi 3 -salissa perjantaina 19.12. ja lauantaina 20.12. alkaen klo 19.00. Konserttikokonaisuuden järjestävät yhteistyössä Flame Jazz ja Turku Jazz Orchestra. Liput ovat myynnissä Lippupisteen kautta.

Flame Jazz - Nordic Vocal Night:
Turku Jazz Orchestra & Aili Ikonen: Ella! + Lina Nyberg Band
19.12. ja 20.12. klo 19.00, Logomo Logi 3, Köydenpunojankatu 14, Turku
Show & Dinner alk. klo 17.00, Logomo Kitchen
Ennakkomyynti: www.lippu.fi

 

Kommentoi