Siirry pääsisältöön

Legendaarisesta jazzkitaristista Django Reinhardtista kertova elämäkerta julkaistaan 14.4.

entry-image

Kirjankustantamo Aviador Kustannus käynnistää toimintansa julkaisemalla 14.4. legendaarisesta jazzkitaristista Django Reinhardtista kertovan elämäkerran ”Django, vallaton virtuoosi. ”

Teos tarjoilee herkullisia tunnelmapaloja 1930- ja 40-lukujen Pariisista. Kuka oli tämä 1930- ja 40-luvulla Pariisissa vaikuttanut virtuoosi, jonka soitossa romanimusiikin melankoliset sävelet yhdistyivät iloiseen chansoniin ja Atlantin takaa Eurooppaan rantautuneeseen swingiin? Djangon elämä päättyi vain 43-vuotiaana, mutta hänen musiikkinsa elää.

Kirja on saatavilla kirjakaupoista sekä Aviadorin verkkokaupasta: www.aviador.fi/store

Kirjan julkaisujuhlat ja avajaisjamit ma 14.4. klo 18 Ravintola Kaisaniemessä, osoite Kaisaniementie 6, Helsinki

Aviador juhlistaa kirjan julkaisua. Illan aloittaa suomalaisten perinnejazzareiden DRB Swing Band -yhtye, jonka jälkeen lavalle astuu Django Collective Helsinki solistivierainaan Raoul Björkenheim. Kahdeksan maissa Django-tunnelmissa jatkaa Olli Soikkeli, solistikumppaninaan harmonikkavirtuoosi Mika Huusari. Djangopitoinen ilta jatkuu iltakymmeneen – viimeisen setin aikana lava on vapaa.

Aviador Kustannus on suomalainen vuonna 2012 perustettu kirjankustantamo, jonka kustannustoiminnan painopistealueita ovat musiikki, kulttuurihistoria, tiedehistoria ja tekniikan historia sekä shakki ja muut erityisharrasteet. Myös suomalainen ja suomennettu runous ja kaunokirjallinen proosa sisältyvät kustannusohjelmaan.

Kommentoi