Siirry pääsisältöön
Good Romans
Pertti "Pepa" Päivinen

Ghost Of A Dog

Levy
profile-picture

Cover design: Teemu Raudaskoski

Levyn tiedot

EsittäjäGood Romans
Pertti "Pepa" Päivinen
Julkaistu1.12.2014
Tyyppialbumi/album
Soittajat
Levy-yhtiöPresence Records

Biografia

Pepa Päivisen ja duo Good Romansin muodostama trio on soittanut yhdessä vuodesta 2012 ja esiintynyt mm. JaZZanti- sarjassa, Kapsäkin Lauantai-klubilla ja Rytmihäiriö-klubilla. Ghost of a Dog on heidän ensimmäinen yhteinen albuminsa, jota yhtye luonnehtii ”psykofyysiseksi loikaksi ei-kenenkään-maalle, paikkaan missä mieli on vapaa vaeltamaan”.

Pertti "Pepa" Päivinen (s. 1955) on ennakkoluuloton, rajoja rikkova multi-instrumentalisti, jonka maanläheinen soitto on yksi suomalaisen jazzin kulmakivistä. Hän on muun muassa soittanut Edward Vesalan Sound&Furyssä sen perustamisesta 1984 vuoteen 1997 (sekä myös uudessa Sound&Furyssä, joka edelleen jatkaa Vesalan musiikin esittämistä), Jukka Tolonen Bandissa, kiertänyt Anthony Braxtonin Braxtonian kanssa sekä tietysti kuulunut jo kahdeksankymmenluvulta asti UMOn luottoartisteihin. Vuonna 2000 Päivinen palkittiin työstään Jazzliiton myöntämällä, arvostetulla Yrjö-palkinnolla.

Good Romans on yhtä kuin Ilari Filander ja Jussi Miettola. Vapaasti improvisoiva duo, joka kulkee omia polkujaan jalat mullassa, korvat avaruustaajuuksilla. Open This Door, Never Look Back –pitkäsoitto julkaistiin tammikuussa 2014 Finnish Explosionsin toimesta. Duo isännöi myös improvisaatioklubia Kapsäkissä alkusyksystä 2014 vierainaan Kari Ikonen, Mika Kallio ja Jari Hongisto.

Albumin kaikki sävellykset ovat lähtöisin kolmikon kynästä.

Biisilista

  1. Silent One6:15
  2. Infermezzo4:17
  3. Noisepowder6:35
  4. Small Tiger 1:11
  5. The Man Who Never Turned Back2:53
  6. Melt the Mind4:36
  7. Ghost Of A Dog1:50
  8. Leave Bleeding6:59
  9. Has No Fear2:58