Siirry pääsisältöön
Nina Mya

Our Time

Levy
profile-picture

Levyn tiedot

EsittäjäNina Mya
Julkaistu19.9.2014
Tyyppialbumi/album
Soittajat
 • Billy Test
 • Curtis Nowosad
 • Marty Kenney
 • Nina Mya
Levy-yhtiöTexicalli Records Oy
Tuottaja

Nina Mya

ÄänityspaikkaBunker Studio, Brooklyn, NY
Kuuntele
GenreJazz

Biografia

Torniolaislähtöisen 24-vuotiaan jazzlaulajan ja -säveltäjän toinen pitkäsoitto Our Time esittelee laulajalta täysin uusia puolia.

Nina Myan kehuttu debyyttilevy Flying Solo julkaistiin melkein tasan kaksi vuotta sitten ja kesällä 2012 hänet myös palkittiin Pori Jazzin Vuoden Taiteilija-tittelillä. Debyyttilevyn rohkeasta ja suorasukaisesta tunnelmasta poiketen hänen toinen studioalbuminsa esittelee artistin herkemmän puolen - niin laulajana kuin säveltäjänäkin.

Nina Myan vaikutteet tulevat vahvasti amerikkalaisesta jazzperinteestä, aina Ella Fitzgeraldista 60-luvun modaaliseen instrumentaalijazziin, mutta hänen soundinsa ja tyylinsä ammentavat myös modernista vokaalijazzista sekä muista musiikin tyylilajeista. Myaa onkin kuvailtu kansainvälisen artistin mitat täyttäväksi tulkitsijaksi sekä sillanrakentajaksi traditionaalisen ja modernin vokaalijazzin välillä. Our Time koostuu sekä hänen omista sävellyksistään että tarkkaan valikoiduista jazzklassikoista. Kaikkien kappaleiden sovitukset ovat Myan käsialaa.

Albumi äänitettiin keväällä 2014 New Yorkissa, jossa Nina oli viime lukuvuoden vaihto-opiskelijana arvostetussa Manhattan School Of Musicissa. Levyllä kuullaankin paikallista nuorta jazzosaamista: Billy Test pianossa, Marty Kenney bassossa ja Curtis Nowosad rummuissa. Levylle on tietoisesti haettu herkkää, ilmavaa ja jopa mystistä tunnelmaa, jossa musiikki hengittää ja kuulija pääsee helposti tarinoihin sisälle. Vaikka albumi ei ole kokoelma kehtolauluja, ideana oli säilyttää kehtolaululle ominainen herkkyys ja viattomuus jokaisen kappaleen aikana - onhan albumi omistettu Myan esikoispojalle.

Levyn pääteemoina ovat kaipaus, rakkaus, elämän muutokset, syntymä ja kuolema.

Biisilista

 1. ButterflyHerbie Hancock / Benny Maupin
 2. LullabyNina Mya
 3. Take Me HomeNina Mya
 4. Infant EyesWayne Shorter / Doug Carn
 5. Our TimeNina Mya
 6. EstateBruno Martino / John E. Siegel
 7. Good NightNina Mya