Siirry pääsisältöön
Timo Lassy

Love Bullet

Levy
profile-picture

Levyn tiedot

EsittäjäTimo Lassy
Julkaistu29.5.2015
Tyyppialbumi/album
Soittajat
Levy-yhtiöMembran
Kuuntele
GenreJazz

Biografia

Love Bullet on saksofonisti Timo Lassyn neljäs studioalbumi. Levy tuli ulos saksalaisen Membran -levy-yhtiön alabrändin Must Have Jazzin kautta.

Love Bullet esittelee Lassyn entistä tiiviimmäksi yksiköksi hioutuneen yhtyeen pysyen samalla uskollisena artistin tunnistettavalle soundille. Albumilla kuullaan jo tutuksi tullutta ydinryhmää: Georgios Kontrafouris (wurlitzer-piano ja urut), Antti Lötjönen (basso), Teppo Mäkynen (rummut) ja Abdissa Assefa (lyömäsoittimet). Lisäksi albumilla vierailevat trumpetisti Jukka Eskola ja vibrafonisti Panu Savolainen.

"Siinä missä edellinen studiolevyni oli spontaaniin tunnelmaan perustunut 'cooking session', on Love Bullet harkitumpi kokonaisuus", Lassy kertoo. "Pääpaino on sävellyksillä, jotka toimivat yhdessä ja albumi on nimenomaan yhtenäinen kokonaisuus, jossa ydinyhtyettä täydennetään tarvittavilta osin, jotta kustakin kappaleesta saadaan irti paras mahdollinen."

Albumin kansiteksteistä vastaa M.A. Numminen, joka kirjoittaa että Lassyn musiikissa "kysymyksessä on metafyysinen lähestymistapa, joka saa vastaanottajan tuntemaan jazzin pyhyyden".

Biisilista

  1. Love IntroTeppo Mäkynen
  2. Green Pepper StrutTimo Lassy
  3. Love BulletTimo Lassy
  4. Hip or NotTimo Lassy
  5. Fast FabioTimo Lassy
  6. Stay CloseTimo Lassy
  7. We Jazz ThemeTimo Lassy
  8. Waltz UnsolvedTimo Lassy
  9. UndecidedTimo Lassy
  10. Bullet OutroTeppo Mäkynen