Siirry pääsisältöön

Teemu Viinikainen Trion keikka Korjaamolla peruuntuu, tilalle Elifantree feat. Olavi Louhivuori

entry-image

Elifantree on ilmeikäs ja vaikuttava trio, joka tarjoaa kokeellisen musiikillisen matkan popin ja improvisoidun musiikin rajamailta. Tämä epätavallinen, kolmihenkinen yhtye koostuu tenorisaksofonista, laulusta ja rummuista. Vuodesta 2007 yhtye on esiintynyt laajasti Suomessa ja ulkomailla ja saanut maineen energisenä ja jatkuvasti yllättävänä livebändinä.

Elifantree on ilmeikäs ja vaikuttava trio, joka tarjoaa kokeellisen musiikillisen matkan popin ja improvisoidun musiikin rajamailta. Tämä epätavallinen, kolmihenkinen yhtye koostuu tenorisaksofonista, laulusta ja rummuista. Vuodesta 2007 yhtye on esiintynyt laajasti Suomessa ja ulkomailla ja saanut maineen energisenä ja jatkuvasti yllättävänä livebändinä. Merkittäviä tapahtumia, joilla Elifantree on viime vuosina esiintynyt ovat muun muassa Flow Festival (Helsinki), Pori Jazz/ Ultra Music, Südtirol Jazz Festival, Ljubljana Jazz Festival, Jazz Kaar (Viro), Vossa Jazz, 12Points! (Dublin), Jazzahead! (Bremen), Jazz Au Cellah (Rabat, Marokko), Reykjavik Jazz Festival ja Tampere Jazz Happening.

Vuonna 2008 Elifantree osallistui Young Nordic Jazz Comets -kilpailuun, jonka Suomen osakilpailun he voittivat. Pohjoismaisessa finaalissa Kööpenhaminassa yhtye tuli toiseksi. Yhtyeen esiintyminen Winter Jazz -festivaaleilla Maarianhaminassa valittiin Wire-lehden Vuoden keikaksi vuonna 2009. Elifantreen odotettu toinen albumi Time Out julkaistiin huhtikuussa 2012. Time Out vie yhtyeen vieläkin kauemmas omaan suuntaansa, jatkaen suunnattoman suositun Love&Trees-debyyttialbumin (2010) osoittamalla tiellä. Yhtye valmistelee parhaillaan kolmatta albumiaan. 

Jazz Finland -festivaali lauantaina 20.9. Korjaamolla 

Vintti klo 22.30 Elifantree feat. Olavi Louhivuori

Anni Elif Egecioglu – vocals, synthesizer, glockenspiel
Pauli Lyytinen – tenor saxophone, effects
Olavi Louhivuori – drums, percussion

Kommentoi