Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keikat kaupungista valkeakoski

Lauantai 8.6.

valkeakoski

Kirjazz&Blues -festivaali,Kirjaslammen tanssilava, valkeakoski8.6. Klo 18:00

Jussi Raulamo

Roamin' Street Band

Relax Trio

Aikuiset 32,50 €
Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet 27,50€
Lapset 7-17 vuotta 12,50€
Alle 7-vuotiaat vapaa pääsy

Kirjazz&Blues soi jälleen Valkeakoskella!

Kirjaslammen tanssilavalla päästään nauttimaan rytmittelyn ilosta jo 15.kerran, kun Kirjazz&Blues -minifestivaali herättää ainutlaatuisella tunnelmallaan luonnonkauniin Kirjaslammen eloon. Kirjaslammen tanssilavalla Mallasveden rannalla on vuosien aikana kuultu suomalaisen jazzin ja bluesin arvostettuja nimiä sekä uusia tuntemattomampia artisteja. Työväen Musiikkitapahtuma ry:n järjestämä minifestivaali tarjoilee lauantaina 8.6 iloa jazzin ja bluesin ystäville.

Illan starttaa 1910-1930 lukujen New Orleans -vaikutteista, mukaansatempaavaa katujazzia soittava 11-henkinen pirkanmaalainen kokoonpano Roamin' Street Band.

Relax Trio jatkaa illan monipuolista musiikillista antia - niin rockabillystä, psychobillystä, kuin punkistakin ammentavalla tyylillään. Raumalaislähtöinen Relax Trio on kulkenut tinkimättömästi omaa linjaansa kohta jo vuosikymmenen ajan. Relax Trio on tunnettu paitsi kotimaassa, myös Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Elämäntyöpalkittu laulaja-kitaristi-lauluntekijä Jo´ Buddy levittää musiikillaan elämäniloa, joka on samanaikaisesti raakaa, ajatonta ja maanläheistä. Jussi Raulamo on esiintynyt Jo ´Buddy-nimellä jo vuodesta 1996 ja on esiintynyt 25-vuotisen keikkailu-uransa aikana yli 2000 kertaa, kymmenessä eri maassa.