Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keikat kaupungista online

Torstai 20.5.

online

KJC STREAM: MÄENSIVU-PAAKKI-PERI,Koko Jazz Club, online20.5. Klo 19:00

keikka

Liput 4,90€ + toim.kulut / kannatuslippu 20€ + toim.kulut

New Yorkiin kotiutunut kontrabasisti Kaisa Mäensivu on palannut suomalaisten jazzfanien iloksi Suomeen korona-ajaksi. Mäensivu, rumpali Joe Peri ja pianisti Riitta Paakki ovat pitäneet liekkiä yllä olohuonekonserttien muodossa, joista streamissa kuullaan parhaat palat!

Kaisa Mäensivu, kontrabasso
Riitta Paakki, piano
Joe Peri, rummut

KJC toiminta jatkuu rajoitusten aikana laadukkaiden streamien muodossa.

Perjantai 21.5.

online

KJC IISALMI STREAM: JOONAS HAAVISTO TRIO,KJC IISALMI, online21.5. Klo 19:00

keikka

Liput 4,90€ + toim.kulut / kannatuslippu 20€ + toim.kulut

Joonas Haavisto Trio on kasvattanut suosiotaan Kauko-Idässä ja varsinkin Japanissa, jossa yhtye konsertoi säännöllisesti. Joonas Haaviston, Antti Lötjösen ja Joonas Riipan uutta musiikkia kuullaan intiimissä konserttikokonaisuudessa.

Joonas Haavisto, piano
Antti Lötjönen, basso
Joonas Riippa, rummut

KJC toiminta jatkuu rajoitusten aikana laadukkaiden streamien muodossa.

Lauantai 22.5.

online

KJC STREAM: SEPPO KANTONEN,Koko Jazz Club, online22.5. Klo 19:00

Liput 4,90€ + toim.kulut / kannatuslippu 20€ + toim.kulut

Pianisti Seppo Kantonen on studiosessioiden luottomies ja musiikin kentän laajasti arvostettu kosketinsoitinten taitaja. Kantosen luoma hienostunut sointi ja kosketus pianoon muodostavat lähtökohdan upealle jazzkonsertille. Kantonen tunnelmoi konsertissa jazzin varhaisempia klassikoita, mm. Strayhornia ja Ellingtonia.

Seppo Kantonen, piano

KJC toiminta jatkuu rajoitusten aikana laadukkaiden streamien muodossa.

Perjantai 28.5.

online

SJO-klubi: Up and Down – Mannila & Louhivuori,Musiikkiteatteri Kapsäkki, online28.5. Klo 19:00

keikka

Soulia, jazzia, hip hoppia ja R&B:tä! Yhdistelmä tätä kaikkea on luvassa, kun Sointi Jazz Orchestra syventyy kahden upeaäänisen laulaja-säveltäjän groovaavaan musiikkiin. Säkenöivät laulajatähdet Maja Mannila ja Hilkka Louhivuori tulkitsevat konsertin solisteina omia sävellyksiään juuri tätä iltaa varten tehtyinä sovituksina.

“Minulle on tärkeää, että vapaus ja hauskanpito ovat läsnä musiikin luomisessa ja soittamisessa. Olen aina haaveillut, että saisin joskus esittää musiikkiani ison orkesterin kanssa.” -Maja Mannila

Savoy JAZZFest 2021: Jukka Linkola & UMO Helsinki – The Tentet,Savoy-teatteri, online28.5. Klo 19:00

keikka

Liput: Peruslippu 15 €, kannatuslippu 27 €, festivaalipassi 30 € (sis. kaikki kolme striimikonserttia), festivaalipassi kannatus 50 € + toim. maksut

Festivaalin aloittaa Jukka Linkolan The Tentet -konsertti. The Tentet -levyn julkaisusta tulee tänä vuonna kuluneeksi 27 vuotta. Tentetin alkuperäisjäsenistä mukana ovat Markku Kanerva, kitara, ja Mongo Aaltonen, perkussiot. Heidän lisäkseen yhtyeeseen kuuluu myös Jaska Lukkarinen, rummut, Jouni Järvelä ja Manuel Dunkel, saksofoni, Kasperi Sarikoski, pasuuna, Teemu Mattsson, trumpetti, Vesa Ojaniemi, basso ja Seppo Kantonen, koskettimet. Savoy JAZZFestissa kuultavan kokoonpanon on rakentanut UMO Helsinki Jazz Orchestra. Konsertin kapellimestarina ja pianistina toimii säveltäjä-taiteilijaprofessori Jukka Linkola.

Lauantai 29.5.

online

Savoy JAZZFest 2021: Quintessence With Strings,Savoy-teatteri, online29.5. Klo 19:00

keikka

Liput: Peruslippu 15 €, kannatuslippu 27 €, festivaalipassi 30 € (sis. kaikki kolme striimikonserttia), festivaalipassi kannatus 50 € + toim. maksut

Legendaarisen yhtyeen ensimmäisen White Light -EP:n julkaisusta on kulunut 20 vuotta. Erikoiskonsertissa kuullaan uusia sovituksia Quintessencen kahdelta albumilta Vantaan Viihdeorkesteri Ensemblen säestämänä.

Sunnuntai 30.5.

online

Savoy JAZZFEST 2021: Jukka Perko – Bridge Over Troubled Water,Savoy-teatteri, online30.5. Klo 15:00

keikka

Liput: Peruslippu 15 €, kannatuslippu 27 €, festivaalipassi 30 € (sis. kaikki kolme striimikonserttia), festivaalipassi kannatus 50 € + toim. maksut

Savoy JAZZFestin päätöskonsertissa Suomen nimekkäimpiin jazzmuusikoihin lukeutuva saksofonisti Jukka Perko pureutuu Simon & Garfunkel -tuotantoon. Esitys perustuu saksofonisti Paul Desmondin vuoden 1968 levyyn Bridge Over Troubled Water, jolla kuullaan instrumentaaliversioita Paul Simonin ja Art Garfunkelin samannimiseltä albumilta.

Jukka Perko, saksofoni
Teppo Mäkynen, rummut
Antti Lötjönen, basso
Aki Rissanen, piano
Jukka Eskola ja Mikko Karjalainen, trumpetti
Pope Puolitaival ja Ville Vannemaa, saksofonit ja huilut
Heikki Tuhkanen, pasuuna
Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble

Perjantai 11.6.

online

ELive Stream: TEEMU VIINIKAINEN SOLO,elivestream.fi, online11.6. Klo 20:00

keikka

Liput 9,90€

"Viinikaisen kitaroinnissa hehkuu mielikuvituksellisuus, ilmaisuvoima, svengi ja vahva läsnäolo."

Kesäkuun 11. päivänä päästään lähelle artistia kolmen kameran voimalla jazzkitarakonsertissa, joka striimataan suorana ELive Musicin studiosta. Merkitse päivämäärä ylös ja osta lippusi vaikka jo heti!

Laajaa arvostusta nauttiva Teemu Viinikainen on huomioitu mm. Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinnolla ja Sony-jazzpalkinnolla. Kansainvälisestikin huomiota herättänyt Viinikainen on luokiteltu maailman 20 parhaan jazzkitaristin joukkoon kriitikko Stuart Nicholsonin johdosta. Viinikainen on kitaristina sielukas ja kekseliäs virtuoosi, joka löytää kitarasta yhä uusia, kiinnostavia ilmaisutapoja. Hänen kitaroinnissaan hehkuu mielikuvituksellisuus, ilmaisuvoima, svengi ja vahva läsnäolo. Viinikainen on esiintynyt menestyksekkäästi myös kansainvälisten huippunimien kuten Joe Lovanon, Vince Mendozan, Randy Breckerin, Dave Liebmanin, Tim Hagansin ja Jeff Tain Wattsin kanssa. Viinikainen kuuluu Suomi jazzin kärkinimiin ja on mukana lukuisissa kotimaissa huippuyhtyeissä. Tämän lisäksi hän on myös esiintynyt useimpien kotimaisten sinfoniaorkestereiden solistina ja tehnyt yhteistyötä klassisten muusikoiden kanssa myös pienemmissä kokoonpanoissa.

Konsertissa kuullaan Teemun suosikkikappaleita, jotka ovat kulkeneet hänen mukanaan jo vuosien ajan. Versiot ovat joka kerta uusia ja erilaisia ja ilmentävät kulloistakin konserttihetkeä.

Konsertti striimataan ELive Streamin kautta. Mene osoitteeseen www.elivestream.fi
1. Valitse haluamasi konsertti, mikäli konsertilla on useita erihintaisia pääsylippuja, valitse niistä sinulle sopivin ja klikkaa "Lisää Ostoskoriin"
2. Klikkaa: "Siirry Kassalle"
3. Täytä tietosi ja "Lähetä tilaus"
Nyt voit katsoa konserttia Oma tili -sivulla aina kun kirjaudut sisään niin monta kertaa kuin haluat niin kauan kuin konsertti on katsottavissa. Katsomiseen et siis tarvitse koodeja, vaan konsertti on automaattisesti katsottavissa aina kun kirjaudut sisään tilillä jolla olet ostanut pääsylipun. Kaikki konsertit ovat katsottavissa lähetyspäivän jälkeen vielä 7 vuorokauden ajan. Jos sinulla on jotain kysyttävää otathan yhteyttä: info@elivestream.fi