Siirry pääsisältöön

Suomen Jazzliitto ry etsii toiminnanjohtajaa

entry-image

Suomen Jazzliitto hakee toiminnanjohtajaa suunnittelemaan, johtamaan ja kehittämään Jazzliiton toimintaa. Haku on auki 27.3.2018 klo 16 saakka. 

Helsingissä 09.03.2018

Suomen Jazzliitto hakee toiminnanjohtajaa suunnittelemaan, johtamaan ja kehittämään Jazzliiton toimintaa. Etsimme motivoitunutta ja päämäärätietoista kulttuurialan ammattilaista, jolla on luontainen halu kehittää suomalaisen jazzin edunvalvontaa, rahoitusta sekä toimintamalleja.

Jazzliiton toiminnanjohtajana teet tiivistä yhteistyötä liiton hallituksen, jäsenyhdistystemme sekä lukuisien eri sidosryhmien kanssa. Edustat suomalaista jazzmusiikkia kotimaisissa ja kansainvälisissä musiikkialan verkostoissa. Vastaat Jazzliiton taloudesta ja budjetoinnista, valmistelet sekä esittelet hallituksessa käsiteltävät asiat ja huolehdit päätösten toimeenpanosta. Olet taitava verkostoituja ja innostava tiiminvetäjä, joka uskoo avoimeen ja aktiiviseen kommunikaatioon.

Parhaat edellytykset tehtävään tarjoaa aiempi kokemus kulttuurialan hanke- ja projektisuunnittelusta sekä -johtamisesta. Tunnet musiikki- ja tapahtumatuotantojen lainalaisuudet, minkä lisäksi olet mieluusti ollut tekemisissä kulttuurialan rahoitusrakenteiden kanssa. Järjestökentän toiminnan tuntemuksesta on tehtävässä etua. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Toiminnanjohtaja työskentelee Jazzliiton toimistossa Helsingin Kalliossa. Kokopäiväinen tehtävä täytetään sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Noudatamme TAKU ry:n taide- ja kulttuurialan palkkasuosituksia, mutta hakemuksessa voi myös esittää palkkatoivomuksen. Vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää tiistaihin 27.3.2018 klo 16 mennessä Jazzliiton puheenjohtajalle Petteri Klintrupille osoitteeseen petteri.klintrup@jazzfinland.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Jazzliiton puheenjohtaja Petteri Klintrup, p. 040-514 8354, sekä varapuheenjohtaja Jussi Fredriksson, p. 044-041 2026. Tietoa Suomen jazzliitosta löydät täältä: http://jazzfinland.fi/jazzliitto.

Kommentoi