Siirry pääsisältöön

Maria Silvennoinen Jazzliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi

entry-image

Suomen Jazzliiton toiminnanjohtajaksi on valittu Maria Silvennoinen, joka aloittaa tehtävässään kesällä 2018.

Maria Silvennoinen on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian taidehallinnon Arts Management -maisteriohjelmasta ja filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta pääaineenaan musiikkitiede. Silvennoinen siirtyy Jazzliittoon Budapestissa sijaitsevan FinnAgoran kulttuuri- ja viestintäpäällikön tehtävästä, jossa hän on toiminut vuodesta 2016. Tätä ennen Silvennoinen on toiminut muun muassa viisi vuotta Etnosoi!-festivaalin tuottajana ja tiedottajana sekä artistimanagerina Allegro Artist Managementissa Suomessa ja Berliinissä.

"Tartun tulevaan tehtävääni erittäin suurella motivaatiolla ja innolla. Suomalainen jazz kiinnostaa jatkuvasti yhä laajempaa yleisöä, myös kansainvälisesti. Olen seurannut, kuinka Suomen Jazzliiton toiminta alan toimintaedellytysten kehittämiseksi on ollut aktiivista ja tuloksellista. On hienoa päästä jatkamaan tätä työtä!" Silvennoinen kommentoi uutta tehtäväänsä.

Silvennoinen seuraa toiminnanjohtajana Ami Vuorista, joka nimitettiin huhtikuussa We Jazz Oy:n ja Hei Hei Median liiketoimintajohtajaksi. Vuorinen toimi Jazzliitolla vuodesta 2015 asti.

Kommentoi