Siirry pääsisältöön

Jazzliitto etsii viestinnän tai kulttuurialan harjoittelijaa

entry-image

Jazzliitto etsii  viestintäharjoittelijaa, jonka tehtäviin kuuluvat mm. Jazz Finland -sivuston tietokannan ja keikkakalenterin päivittäminen, jazzalan tilastojen kokoaminen sekä yleiset toimistotyöt.

Suomen Jazzliitto ry on suomalainen jazzmusiikin ja ‐kulttuurin etujärjestö. Se toimii alan asiantuntijaorganisaationa ja aktiivisena tuotantotahona valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Jazzliitto lisää jazzmusiikin näkyvyyttä yhteiskunnassa ja tuottaa tietoa suomalaisesta jazzalasta, ylläpitää Jazz Finland -sivustoa sekä hallinnoi ja toteuttaa erilaisia projekteja.

Etsimme pieneen tiimiimme viestintäharjoittelijaa, jonka tehtäviin kuuluu mm. Jazz Finland -sivuston tietokannan ja keikkakalenterin päivittäminen, jazzalan tilastojen kokoaminen sekä yleiset toimistotyöt. Harjoittelijan on omista kiinnostuksen kohteistaan ja mahdollisesta aiemmasta kokemuksestaan riippuen myös mahdollista osallistua Jazzliiton tuotantojen toteuttamiseen.

Haemme tehtävään aktiivista ja oma-aloitteista henkilöä, jolta löytyy kiinnostusta musiikkialaa kohtaan ja into oppia uutta. Toivomme sinulta hyviä kirjallisia taitoja, erityisesti kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä sekä suomeksi että englanniksi. Hallitset tavallisimmat toimisto-ohjelmat (MS Office), sosiaalisen median ympäristöt ovat sinulle tuttu juttu, eikä sormi mene suuhun nettisivueditorinkaan kanssa. Aikaisempi kokemus vastaavista töistä luetaan eduksi, muttei ole välttämätöntä.

Harjoittelu suoritetaan Jazzliiton toimistolla Helsingissä, osoitteessa Hämeentie 17 B 62 ja sen ajankohta on 1.3.–31.5.2018. Harjoittelu on mahdollista suorittaa kokoaikaisena tai osa-aikaisena, sopimuksen mukaan. Harjoittelusta maksetaan palkkaa 1200 € / kk (kokoaikainen harjoittelu).

Vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää 31.1.2018 mennessä osoitteeseen info@jazzfinland.fi.

Kuva: Tero Ahonen

Kommentoi