Siirry pääsisältöön

Jazz-Espan ja Jazzjatkojen ohjelma julki

entry-image

Jazz-Espa järjestetään 18. kertaa Espan lavalla Helsingissä 24.7. - 4.8.2017 ja konserttikimaran päättää lauantaina 5.8. Espan lavalta Ravintolan Kappeliin levittäytyvä Jazzjatkot-minifestari. Katso ohjelma Jazz-Espan sivuilta. 

Jazz-Espa-konserttisarja järjestetään Espan lavalla jo 18. kertaa. Tuttuun tapaan kesäiseltä ulkoilmalavalta kaikuvat niin nykyjazzin ajankohtaisimmat sävelet, kuin perinteisetkin melodiat, kotimaisten yhtyeiden tulkitsemana. Konsertit keräsivät viime vuonna kahden viikon aikana tuhansia kuulijoita ja Jazz-Espa onkin säilyttänyt paikkansa kaupungin jazzkesän helmenä niin matkailijoiden kuin kaupunkilaistenkin kalenterissa.

Konsertteja järjestetään 24.7. – 4.8. maanantaista torstaihin kello 16.00 ja 17.30, perjantaina ja lauantaina kello 16.00. Avajaismaanantaina 24.7. on poikkeuksellisesti vain yksi konsertti kello 16. Konsertit ovat ikärajattomia, ilmaisia ja niihin on esteetön pääsy. Konsertteja voi kuunnella myös virvokkeiden ja pikkupurtavan ääressä vastapäisen Ravintola Kappelin terassilla.

Jazz-Espa huipentuu lauantaina 5.8. Jazzjatkot-ilmaistapahtumaan. Jazzjatkot avaa Espan lavalta koko perheen suosikit, M.A. Nummisen ja Pedro Hietasen iki-ihanat Gommi & Pommi. Lavalla esiintyvät alkuillan aikana myös heleästi pörisevä Katu Kaiku, kapakkajazzissa tunnelmoiva Josén Pimeä Puoli sekä We Jazz DJt. Illalla bileet siirtyvät Kappelin terassille, jossa rymistelee ja tunnelmoi Afrobeat Quintet vieraanaan Jimi Tenor. Kappelin terassi on anniskelualuetta, mutta musiikkia voi kuunnella myös terassin ulkopuolelta.

Jazz-Espan ja Jazzjatkot järjestää Suomen Jazzliitto ry Musiikin edistämissäätiö MESin sekä Helsingin Kulttuurikeskuksen tuella. Tapahtuman mahdollistavat kumppanit Ravintola Kappeli, Pianoplan T:mi Ari Harenko, Pop & Jazz Konservatorio sekä Savoy-teatteri.

Kommentoi