Siirry pääsisältöön

Hae esiintymään kesän 2019 Jazz-Espalle ja syksyn 2019 Jazzliiton kiertueille

entry-image

Syksyllä 2019 Jazzliitto tuottaa kaksi omaa kotimaan kiertuetta sekä kaksi yhteistuotantokiertuetta. Jazz-Espa-konserttisarja järjestetään ensi kesänä jo 20. kerran. Esiintyjähaku on avoinna sekä kiertueille että Espalle 1.10. - 29.10.2018.

Syksyllä 2019 Jazzliitto tuottaa kaksi omaa kotimaan kiertuetta sekä kaksi yhteistuotantokiertuetta. Jazzliiton omatuotannoissa liitto vastaa keikkamyynnistä ja muusta tuotannosta, ja konsertteja järjestävät ensisijaisesti jäsenyhteisöt. Yhteistuotannoissa keikkamyynnistä ja koko tuotannosta vastaa ulkopuolinen tuottaja, jolla on oma yritys. Yhteistuotantoisille kiertueille Jazzliitto myöntää tuotantotukea. Näihin molempiin voit hakea yhtyeelläsi tällä sähköisellä lomakkeella.

Heinä-elokuussa 2019 Jazzliitto juhlii Jazz-Espa-konserttisarjan 20-vuotisjuhlaa. Voit hakea esiintymään Espan lavalla järjestettävään konserttisarjaan samalla lomakkeella. Espan esiintyjävalinnat koostuvat laadukkaista ja ulkoilmakonserttiin sopivista, pääosin kotimaisista yhtyeistä joita ei valita kiertueelle samalla hakukierroksella, ja jotka eivät ole vierailleet Jazz-Espalla kahtena edellisvuonna.

Kommentoi