Siirry pääsisältöön

Haku Jazzliiton kiertueille on päättynyt 6.10. klo 16:00

entry-image

Hakuaika on päättynyt! Kiitos kaikille hakijoille!

 

 

Syksyllä 2018 Jazzliitto osallistuu neljän Jazz Finland -kiertueen tuotantoon. Jazz Finland -kiertueista kaksi on omatuotantoisia ja kaksi kiertuetta saa tuotantotukea. Tällä lomakkeella voit hakea molempia. Voit myös hakea esiintymään kesän 2018 kesätapahtumiin, Jazz-Espalle ja Jazzjatkoille. Haku alkoi 4.9. ja päättyi 6.10.2017. Valinnat tehdään marraskuussa.

Jazz Finland -kiertuetoiminnalla halutaan taata korkeatasoinen jazzkonserttitoiminta ympäri Suomea myös festivaalikauden ulkopuolella. Kiertuetoimintaa on viime vuosina kehitetty alan omaa aktiivisuutta tukevaan suuntaan, ja omatuotantoisten kiertueiden ohella yhteistuotannot ulkopuolisen kiertuejärjestäjän kanssa ovat vakiintuneet uudeksi toimintamuodoksi. Yhteistuotantokiertueilla pyritään luomaan muusikoille uusia esiintymismahdollisuuksia (uudet keikkapaikat), vahvistamaan välittäjäportaan toimintamahdollisuuksia sekä tuottamaan edelleen monipuolista jazzmusiikillista sisältöä paikallisyleisöille valtakunnallisesti.

Yhteistuotantokiertueiden sopimukset tehdään kiertueen tuotannosta itsenäisesti vastaavan tuotantotahon kanssa. Jazzliitto tukee kiertueiden tuotantoa taloudellisesti sekä tarjoamalla niiden käyttöön tuotantokalustoa (kiertuebussi, PA) sekä omat yhteistyösopimuksensa.

Jazzliiton vuosittainen kiertuemäärä on pysynyt samana tai jopa kasvanut yhteistuotantoisen kiertuemallin myötä. Kannattaa siis rohkeasti hakea, erityisesti jos yhtye on muutenkin suunnitellut kiertueen toteuttamista omin voimin. Tarkemmat tiedot molemmista kiertuekäytännöistä löytyvät hakulomakkeesta, ja lisätietoja saa Jazzliiton toimistosta.

Samalla lomakkeella voit myöshakea esiintymään kesän 2018 Jazz-Espa-konserttisarjaan. Haku alkoi 4.9. ja PIDENNETTY HAKUAIKA päättyi 6.10.2017 klo 16.00.

Kommentoi