Siirry pääsisältöön

Ajankohtaista

Ajankohtaista -sivulla julkaistaan jazzalan tiedotteita ja ilmoituksia sekä kiinnostavia artikkeleita ja blogipostauksia.

 

We Jazz -festivaali Helsingissä 23.–30.11., ensimmäiset esiintyjät julki

Yhdestoista We Jazz -festivaali järjestetään Helsingissä 23.–30.11. Ensimmäiset esiintyjät on nyt julkistettu ja tällä kertaa festivaalille saapuva mm. saksofonistilegenda David Murray, yhden ensimmäisistä live-esiintymisistään tekevä Sven Wunder ja maineikas australialaistrio The Necks. Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.Huippujazzia saaristomaisemissa – Archipelago Sea Jazz käynnistyy heinäkuussa

Neljän korkeatasoisen kesäfestivaalin sarja vie yleisönsä monipuoliselle matkalle jazzin maailmaan klassikkosävelmistä kokeileviin sfääreihin. Archipelago Sea Jazz levittäytyy heinä-elokuussa Saaristomeren rannoille Kemiönsaarelta Korppooseen ja Turusta Maarianhaminaan. Festivaalisarjan koko ohjelma on valmis ja lipunmyynti käynnissä.


Pori Jazz Kidsin ohjelma julkistettu

Pori Jazz Kids järjestetään tänä kesänä jo 18. kerran! Koko perheen festivaali kutsuu tuttuun tapaan kaikenikäiset mukaan musiikillista iloa ja yhdessä tekemisen riemua pulppuavaan tapahtumaan. Kaikki konsertit, työpajat ja muu ohjelma ovat Pori Jazz Kidsissä pääsymaksuttomia ja esteettömiä.


David Chevallierin suvensoitto 15.–18.6.2024

Monipuolisesti lahjakkaan ranskalaiskitaristi David Chevallierin ilmaisuu venyy jazzista folkiin barokin kautta. Soolokiertueellaan kesäkuun puolivälissä tämä kitaran taituri esiintyy 15.6. Helsingissä, 16.6. Loviisassa, 17.6. Porissa ja 18.6. Rajamäellä. Loviisan keikalla kuullan myös Chevallieria duona trumpetisti Tomi Nikun kanssa. Ennen Suomen jaksoa kitaristi soittaa 13.6. Tallinnassa konsertissa, jossa vierailee virolaislaulaja Anett Tamm.