Managementit

ÄLÄ POISTA

 

Astra Music Oy

Astra Music edustaa Suomessa ja ulkomailla Kalle Kaliman yhtyeitä: Tenors of Kalma, Kalle Kalima's Long Winding Road, Klima Kalima, Kalle Kalima & K – 18, Johnny La Marama, Pentasonic ja Kuu! 


Creatika Agency

Creatika Agencyn rosteriin kuuluvat Dalindèo, Joonas Haavisto, Jukka Eskola, Mopo ja Verneri Pohjola. Pienen rosterin ansioista voimme työskennellä tiiviisti artistiemme kanssa tarjoten heille laajan kattauksen palveluita aina urasuunnittelusta, markkinoinnista ja viestinnästä, varainhankinnasta sopimusneuvotteluihin ja kiertuetuotantoihin. Tarjoamme samoja palveluja projektikohtaisesti myös muille asiakkaille.

Agentuuritoiminnan lisäksi tarjoamme viestintä- ja markkinointipalveluja. Creatika suunnittelee ja toteuttaa joustavasti esimerkiksi tapahtumaviestinnän ja -markkinoinnin, uusien tuotteiden ja palvelujen promootion, sekä sisällöntuotannon ja markkinointimateriaalit eri kanaviin. 


Helsinki Jazz Underground

Helsinki Jazz Underground on jazzalan kollektiivi, joka kerää yhteen tämän hetken kuumimpia artisteja ja muita aktiivisia jazzalan ammattilaisia. Kollektiivi julkaisee uutta jazzmusiikkia ja koordinoi artistiensa markkinointia, tiedotusta sekä keikkamyyntiä. HJU on verkostojen luoja kotimaassa ja kansainvälisellä kentällä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä jazzalan organisaatioiden kanssa kuten viestintä- ja jakeluyritykset sekä agentuurit. Lisäksi HJU tuottaa jazztapahtumia JazzHUG-konseptin puitteissa. Yritystä pyörittävät jazzmuusikot Jussi Fredriksson ja Jaska Lukkarinen.


MiklagårdArts

MiklagårdArts on vuonna 2015 perustettu yritys, joka tuo osaamistaan kulttuurivaihtoon Pohjoismaiden ja kaukaisempien kohteiden kuten Turkin, Kiinan, Korean, Singaporen, Australian ja Uuden-Seelannin välillä. 

Yrityksen perustivat turkkilainen kulttuurituottaja Ceyda Berk-Söderblom ja suomalainen taiteilija Erik Söderblom.


Raitala Music Oy


Raitala Music Oy edustaa tarkasti valittuja suomalaisia huippumuusikoita jazz- ja popmusiikin saralta. Ennen oman yrityksensä perustamista Pia Raitala työskenteli artistimanagerina yli 10 vuoden ajan. Rosteriin kuuluvat muun muassa pianisti Aki Rissanen, saksofonisti Jukka Perko, kitaristi Teemu Viinikainen  ja Ricky-Tick Big Band.


Rockadillo Production Oy

Rockadillo Production Oy on vuodesta 1971 alkaen toiminut maan pitkäikäisin edelleen aktiivinen manageri- ja ohjelmatoimisto, joka on erikoistunut jazziin, maailmanmusiikkiin ja kokeelliseen musiikkiin. Rockadillon artistit ovat esiintyneet yli 40 maassa ja tehneet tuhansia keikkoja. Yritys edustaa mm. seuraavia artisteja: Iiro Rantala, Piirpauke, RinneRadio, Sakari Kukko Quartet, Jarmo Saari Republic, Anssi Tikanmäki Orchestra, Wimme, Antti Paalanen, Pauli Hanhiniemi & Hehkumo, Jukka Gustavson, M.A. Numminen & Pedro Hietanen. Rockadillo on yli neljän vuosikymmenen aikana tuonut maahan runsaasti ja monipuolisesti ulkomaisia artisteja, joiden joukossa myös maailmanluokan jazzia. 


Saura Ohjelmapalvelu Oy

Helsinkiläinen Saura Ohjelmapalvelu edustaa genrestä riippumatta musiikkia, mikä tuntuu iholla ja jää ihmiseen viipymään vielä musiikin loputtua. Musiikkia, missä näkyy esittäjänsä kädenjälki omintakeisella tavalla. Tätä taiteenlajia ei missään tapauksessa huononna se, jos siitä kuuluu ja näkyy omat juuret ja oman itsensä rakennuspalikat. Rosterimme koostuu suomalaisesta jazzista, folkista, popista ja maailmanmusiikista, artisteinamme muun muassa Tapani Rinne & Teho Majamäki duo, Teho Majamäki Travelogue, Vilma Timonen Quartet, Niillas Holmberg Kvarteahtta ja Tuuletar. Saura Ohjelmapalvelu tuottaa myös Iholla Music Clubia Helsingissä. 


Vapaat äänet

Vapaat äänet on vuodesta 1996 kehittänyt jazzin ja improvisoidun musiikin yhteistyötä Ranskan, Suomen, Skandinavian ja Baltian maiden välillä. Intohimo omia teitään kulkevaan musiikkiin on sitkeästi ruokkinut laajenevaa verkostoa, ja seikailu yhä vain jatkuu! 

Vapaat äänet järjestää vuosittain Pohjoismaissa ja Baltian maissa 5-6 ranskalaista jazzkiertuetta, jotka tuotetaan ranskalaisten muusikoiden edustajien kanssa. Charles Gil, agentuurin perustaja, on vastuussa kiertueiden rakentamisesta sekä käytännön järjestelyistä. Yleensä hän toimii myös yhtyeiden kiertuemanagerina tien päällä.

Joka vuosi yksi kiertueista on toteutettu Suomen Jazzliiton kanssa ja kuuluu liiton vuosittaiseen kiertueohjelmaan. Tämä kiertue tuo yhteen suomalaisen ja ranskalaisen bändin, jotka kiertävät yhdessä Suomea. Näin agentuurin toiminta on saanut alkunsa ja nuo Jazzliiton Vapaat äänet -kiertueet ovat pitkään piristäneet Suomen jazztarjontaa.