Managementit

ÄLÄ POISTA

Annamaija Music Company

Annamaija Music Company on vuodesta 2011 alkaen toiminut kulttuurialan palveluyritys.

Yrityksen ydintoimintaa ovat kotimaiset ja kansainväliset konserttituotannot, musiikkivientihankkeet sekä projektisuunnittelu. Hallitsemme myös artistimanageroinnin ja taiteilijoiden välitystoiminnan.Tällä hetkellä AMC:n artistirosteriin kuuluvat Black Motor, Elifantree, Kari Ikonen Trio, Oddarrang, Olavi Louhivuori Solo, Osuma Ensemble, Rakka ja Verneri Pohjola.

Erityisosaamistamme on kulttuurihankkeiden rahoitushakemusten laatiminen ja hankkeiden hallinnointi. Toteutamme myös koulutus- ja sparrauspäiviä tuotteistamisesta, markkinoinnista ja viestinnästä erityisesti luoville aloille. 

Annamaija Music Company
Annamaija Saarela, CEO
050 307 6095
amc[ät]annamaijacompany.fi
Rinnekatu 30
33250 Tampere
www.annamaijacompany.fi 

Astra Music Oy

Astra Music edustaa Suomessa ja ulkomailla Kalle Kaliman yhtyeitä: Tenors of Kalma, Kalle Kalima's Long Winding Road, Klima Kalima, Kalle Kalima & K – 18, Johnny La Marama, Pentasonic ja Kuu! 

Hannele Kalske
Astra Music Oy
Ilomäentie 1 B
00840 Helsinki
Finland
hannelekalske3@gmail.com
p. +358(0)44-353 3113


 

Creatika Agency

Creatika Agency on luoviin aloihin erikoistunut viestintä- ja markkinointitoimisto sekä edustaa agentuurina Dalindèoa, Ilmiliekki Quartetia, Jukka Eskola Orquesta Bossaa sekä Verneri Pohjola Quartetia.

Creatika suunnittelee ja toteuttaa joustavasti esimerkiksi tapahtumaviestinnän ja -markkinoinnin, uusien tuotteiden ja palvelujen promootion, sekä sisällöntuotannon ja markkinointimateriaalit eri kanaviin. Creatika on vakiinnuttanut asemansa yhtenä jazzalan keskeisistä toimijoista ja tehnyt menestyksekkäästi yhteistyötä johtavien kulttuuri- ja jazzalan yritysten ja yhteisöjen kanssa, kuten Suomen jazzliitto, YLE, Musica nova Helsinki -festivaali, Texicalli Records ja Suomen Musiikki.

 

 


 

Festium

Festiumilla on pitkä kokemus ja vankat perinteet konserttien ja ohjelmapalvelujen välittämisessä. Festium luo kohtauspaikan tarjoten asiantuntemuksensa ja laajan verkostonsa taiteilijoiden ja järjestäjien käyttöön.

Festium palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti eri asiakasryhmien erityistarpeet huomioon ottaen. Ydintoiminnan muodostaa klassisen musiikin koti- ja ulkomaisten esiintyjien välittäminen mm. Suomen kansallisoopperalle,Savonlinnan oopperajuhlille, kaupunginorkestereille ja festivaaleille.

Festium on myös arvostettu yritys- ja yksityistilaisuuksien ohjelmanjärjestäjä. Festiumin osaaminen ulottuu tänä päivänä moniin musiikin lajeihin: musikaaleihin, kuoromusiikkiin, jazziin sekä viihde- ja salonkimusiikkiin. 

 


 

Helsinki Jazz Underground

Helsinki Jazz Underground on tuore jazzalan kollektiivi, joka kerää yhteen tämän hetken kuumimpia artisteja ja muita aktiivisia jazzalan ammattilaisia. Kollektiivi julkaisee uutta jazzmusiikkia ja koordinoi artistiensa markkinointia, tiedotusta sekä keikkamyyntiä. HJU on verkostojen luoja kotimaassa ja kansainvälisellä kentällä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä jazzalan organisaatioiden kanssa kuten viestintä- ja jakeluyritykset sekä agentuurit. Lisäksi HJU tuottaa jazztapahtumia JazzHUG-konseptin puitteissa. Yritystä pyörittävät jazzmuusikot Jussi Fredriksson ja Jaska Lukkarinen.


 

Jazzhub

Jazzmusiikkiin erikoistunut ohjelmatoimisto Jazz Hub auttaa sinua valitsemaan sopivan jazzohjelmiston ja bändikokoonpanon tilaisuuteesi. Lähdemme aina asiakkaan toiveista ja tarpeista - ja otamme huomioon myös teeman, tilaisuuden muun ohjelman, tilan ja osallistujamäärän. Näin jazzille syntyy luonteva, elämyksellistä lisäarvoa tuova osuus tilaisuuden kokonaisuuteen.

Osaamisemme perustuu sekä jazzmusiikin & muusikoiden tuntemiseen että yritysmaailman tarpeiden ymmärtämiseen. Meillä on kokemusta lukuisien laadukkaiden tilaisuuksien järjestämisestä – muutaman kymmenen hengen VIP-tilaisuuksista aina yli tuhannen hengen tilaisuuksiin.

MiklagårdArts

MiklagårdArts on uusi, vuonna 2015 perustettu yritys, joka tuo osaamistaan kulttuurivaihtoon Pohjoismaiden ja kaukaisempien kohteiden kuten Turkin, Kiinan, Korean, Singaporen, Australian ja Uuden-Seelannin välillä. 

Yrityksen perustivat turkkilainen kulttuurituottaja Ceyda Berk-Söderblom ja suomalainen taiteilija Erik Söderblom.

Ceyda Berk-Söderblom
Director
MiklagardArts
Sepänkatu 3-5 B 51
00150 Helsinki - Finland
+358 50 400 2571
skype: miklagardceyda
info@miklagardarts.com 

Raitala Music Oy


Raitala Music Oy edustaa tarkasti valittuja suomalaisia huippumuusikoita jazz- ja popmusiikin saralta. Ennen oman yrityksensä perustamista Pia Raitala työskenteli artistimanagerina yli 10 vuoden ajan. Rosteriin kuuluvat muun muassa pianisti Aki Rissanen, saksofonisti Jukka Perko,vibrafonisti Panu Savolainen ja Ricky-Tick Big Band.

Raitala Music Oy
Pia Raitala
CEO || Artist Manager
pia@raitala.com
040 820 2340
www.raitala.com


Rockadillo Production Oy

Rockadillo Production Oy on vuodesta 1971 alkaen toiminut maan pitkäikäisin edelleen aktiivinen manageri- ja ohjelmatoimisto, joka on erikoistunut jazziin, maailmanmusiikkiin ja kokeelliseen musiikkiin. Rockadillon artistit ovat esiintyneet yli 40 maassa ja tehneet tuhansia keikkoja. Yritys edustaa mm. seuraavia artisteja: Iiro Rantala, Piirpauke, RinneRadio, Sakari Kukko Quartet, Jarmo Saari Republic, Anssi Tikanmäki Orchestra, Wimme, Antti Paalanen, Pauli Hanhiniemi & Hehkumo, Jukka Gustavson, M.A. Numminen & Pedro Hietanen. Rockadillo on yli neljän vuosikymmenen aikana tuonut maahan runsaasti ja monipuolisesti ulkomaisia artisteja, joiden joukossa myös maailmanluokan jazzia. 


Saura Ohjelmapalvelu Oy

Helsinkiläinen Saura Ohjelmapalvelu edustaa genrestä riippumatta musiikkia, mikä tuntuu iholla ja jää ihmiseen viipymään vielä musiikin loputtua. Musiikkia, missä näkyy esittäjänsä kädenjälki omintakeisella tavalla. Tätä taiteenlajia ei missään tapauksessa huononna se, jos siitä kuuluu ja näkyy omat juuret ja oman itsensä rakennuspalikat. Rosterimme koostuu suomalaisesta jazzista, folkista, popista ja maailmanmusiikista, artisteinamme muun muassa Tapani Rinne & Teho Majamäki duo, Teho Majamäki Travelogue, Vilma Timonen Quartet, Niillas Holmberg Kvarteahtta ja Tuuletar. Saura Ohjelmapalvelu tuottaa myös Iholla Music Clubia Helsingissä. 

Saura Booking Agency Ltd.
Johanna Sauramäki,
CEO, producer, manager
johanna (a) sauraohjelma.com
+358 50 5481793
Vanha Talvitie 11 C
00580 Helsinki 

Vapaat äänet

Vapaat äänet on vuodesta 1996 kehittänyt jazzin ja improvisoidun musiikin yhteistyötä Ranskan, Suomen, Skandinavian ja Baltian maiden välillä. Intohimo omia teitään kulkevaan musiikkiin on sitkeästi ruokkinut laajenevaa verkostoa, ja seikailu yhä vain jatkuu! 

Vapaat äänet järjestää vuosittain Pohjoismaissa ja Baltian maissa 5-6 ranskalaista jazzkiertuetta, jotka tuotetaan ranskalaisten muusikoiden edustajien kanssa. Charles Gil, agentuurin perustaja, on vastuussa kiertueiden rakentamisesta sekä käytännön järjestelyistä. Yleensä hän toimii myös yhtyeiden kiertuemanagerina tien päällä.

Joka vuosi yksi kiertueista on toteutettu Suomen Jazzliiton kanssa ja kuuluu liiton vuosittaiseen kiertueohjelmaan. Tämä kiertue tuo yhteen suomalaisen ja ranskalaisen bändin, jotka kiertävät yhdessä Suomea. Näin agentuurin toiminta on saanut alkunsa ja nuo Jazzliiton Vapaat äänet -kiertueet ovat pitkään piristäneet Suomen jazztarjontaa.


 

We Jazz

We Jazz on Helsingissä majaansa pitävä luova toimisto, joka toimii monipuolisesti musiikkialalla mm. viestinnän, tuotannon, musiikkijournalismin, julkaisutoiminnan, visuaalisen suunnittelun, konseptisuunnittelun ja artistiedustuksen saralla. We Jazz -tapahtumat Helsingin Kuudennella Linjalla ovat nousseet arvostetuiksi tapauksiksi ja klubin tuottaja sekä We Jazz Oy:n toimitusjohtaja Matti Nives huomioitiin vuonna 2011 YLE:n Jazzradion Varjo-Yrjö -tunnustuksella suomalaisen jazzkulttuurin edistämisestä. Vuonna 2012 We Jazz aloitti julkaisutoimintansa tuottamalla yhtiön perustajiin kuuluvan saksofonisti Timo Lassyn albumin In With Lassy italialaiselle Schema-levymerkille.

We Jazzin pitkäjänteinen toiminta mediakentällä on taannut sen projekteille hyvän näkyvyyden ja mm. Musica nova Helsinki, Sibelius-Akatemian DIG.-festivaali, Oslon by:Larm-festivaali, Ricky-Tick Records, Vapaat äänet, Suomen Jazzliitto ja monet muut ovat tehneet viime vuosina viestintäyhteistyötä We Jazzin kanssa. Joulukuussa 2012 We Jazz ja elokuvayhtiö Unifilm aloittivat Live at We Jazz -videosarjan, jossa kotimaiset jazz-yhtyeen esiintyvät yhtiöiden jakamassa toimistossa Helsingin Vallillassa. Kolme We Jazzin DJ-kollektiivin jäsentä (Nives, Lassy, Eero Löyttyjärvi) kuuluvat Bassoradion viikottaisen Lauantaijatsit-ohjelman toimittajakaartiin.