Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keikat kaupungista tampere

Tiistai 24.5.

tampere

Eclipse Jazz Club: Atte Aho & Ossi Maristo / Arc,Kulttuuriravintola Kivi, tampere24.5. Klo 19:30

Ossi Maristo

Atte Aho

Liput 17,5 €

Monipuolinen kitaristilahjakkuus Ossi Maristo julkaisi pitkään odotetun debyyttialbuminsa syksyllä 2021. Instrumentaalisen progen ja fuusiojazzin tyyliaallokossa seilaava yhtye on tehnyt väkevää esiinmarssia genrensä eliittiin, ja esimerkiksi Eric Johnson sekä Guthrie Govan -diggareiden kanttaa painaa tämä korvakarkki mieleen.

Lukuisten studio- ja livesessioiden mies Maristo on jo musiikkialan sisäpiirissä armoitettu tekijä, mutta nyt Arc-albumin myötä suuri yleisökin pääsee nauttimaan Ossin kekseliäästä ja teknisesti suvereenista soitosta sekä upeista sävellyksistä, joita syventävät yhtyeen vahvat soittajapersoonat ja heidän ainutlaatuinen vuorovaikutuksensa. Ossin ohella albumilla ovat mukana Kasperi Kallio koskettimissa, Tapio Backlund bassossa sekä Jonne Taavitsainen rummuissa.

Huikean fuusioiltaman toisesta herkkupalasta vastaa 27-vuotias helsinkiläiskitaristi Atte Aho, joka nuoresta iästään huolimatta jo kokenut kitaransoiton todellinen moniosaaja. Bändinsä kera Aho esittää säveltämäänsä kitaravetoista instrumentaalimusiikkia, jossa on kuultavissa kaikuja menneiden vuosikymmenten fuusiokitaristien kaanonista - herran omaa vivahteikasta soundia unohtamatta. Tulevat keikat tarjoavat yleisölle maukkaan ensipuraisun myöhemmin julkaistavan debyyttialbumin äänimaisemaan.

Ossi Maristo - kitara
Jonne Taavitsainen - rummut
Tapio Backlund - basso
Kasperi Kallio - koskettimet

Atte Aho - kitara
muu kokoonpano TBA

Perjantai 27.5.

tampere

Torvikopla Big Band – 30 vuotta Kaikenlaista Jatsia,Olympia-kortteli, tampere27.5. Klo 19:00

Torvikopla Big Band

keikka

19:00 Ovet auki
20:00 Duo Kovaralli
21:00 Torvikopla Big Band

Liput alkaen 20 € / 15 € opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varusmiehet Ennakkoon Tiketistä.

Tule juhlimaan Torvikopla Big Bandin 30-vuotista taivalta! Torvikopla on tamperelainen big band, joka koostuu musiikin harrastajista ja ammattilaisista. Viime vuosina orkesteri on tullut tunnetuksi raikkaista sovituksista, jotka pistävät suomalaista musiikkia rohkeasti uuteen valoon. Illan aikana kopla soittaa tunnettuja kappaleita 90-luvulta tähän päivään, omalla tutulla ja taatulla tyylillään. Tule kuulemaan, kuinka pistetään uusiksi mm. Anssi Kelan, Aikakoneen ja Bomfunk MC's:n hittikappaleet. Luvassa on kerrassaan kaikenlaista jatsia!

Lavalla nähdään Torvikoplan kolmekymmenpäisen big bandin lisäksi Torvikoplan omat upeat solistit Jari Latva-Teikari ja The Voice of Finlandista tuttu Matleena Junttanen. Tervetuloa!