Keikat kaupungista kotka

Torstai 8.6.

kotka

Vapaat äänet: Maria Laura Baccarini & Régis Huby,Ravintola Kairo, kotka8.6. Klo 20:00

Maria Laura Baccarini (www)

Régis Huby (www)

Gaber, io e le cose (www)

keikka

Italialaislaulaja Maria Laura Baccarini ja ranskalaisviulisti Régis Huby keikoilla Suomen kesässä

Viime vuonna suomalaista yleisöä ihastuttanut italialais-ranskalainen duo esiintyy Kymijoen Lohisoitossa 8.6. Konsertin ohjelmisto koostuu italialaisen laulaja-säveltäjä Giorgio Gaberin ja sanoittaja Sandro Luporinin musiikista.

Duon viimevuotisten vierailujen saaman laajan suosion ansiosta Vapaat äänet tuo takaisin Suomen konserttilavoille laulaja Maria Laura Baccarinin ja viulisti Régis Hubyn. Kiertueen ohjelmisto perustuu vuonna 2014 julkaistuun Gaber, io e le Cose -albumiin, joka ammentaa italialaisen laulaja-säveltäjä Giorgio Gaberin (1939-2003) ja sanoittaja Sandro Luporinin (s. 1930) musiikista yhdistämällä italialaisen musiikkiperinteen modernin minimalistiseen ilmaisuun. Torstaina 8.6. duo esiintyy Kotkan legendaarisessa Kairo-ravintolassa osana Kymijoen Lohisoitto -tapahtumaa.

Albumi Gaber, io e le cose (Abalone Production, 2015) pitää sisällään 13 Giorgio Gaberin (1939–2003) ja Sandro Luporinin (s. 1930) sävellystä, jotka Baccarini ja Huby ottavat omikseen ja taivuttavat uusiin muotoihin. Musiikissa on voimaa ja vähäeleistä hypnoottisuutta, joka kumpuaa Hubyn elektronisia sävyjä akustiseen äänimaailmaan yhdistelevästä näkemyksellisestä viulutyöskentelystä ja Baccarinin tunteikkaasta laulusta. Hubyllä on käytössään sähköviulu ja tenoriviulu sekä efektejä ja sampleri.

Kymijoen Lohisoitto esittää Maria Laura Baccarini & Régis Huby "Gaber, io e le cose"

Lohi-klubi: Torstai 8.6. klo 20 Ravintola Kairo
Liput 17€ | Ravintola Kairo, Satamakatu 7, Kotka
(ennakko Ticketmaster.fi toimitusmaksu 2,50 €/lippu, S-etukortilla 2 euron alennus)