Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Vapaat äänet: Innanen - Pasborg - Piromalli,Kulttuurikellari, savonlinna25.7. Klo 19:00

Innanen Pasborg Piromalli (www)

keikka

Saksofonisti Mikko Innasen, ranskalaisurkuri Cédric Piromallin ja tanskalaisrumpali Stefan Pasborgin vuonna 2019 perustamaa trioa kuullaan Suomessa ensimmäisen kerran tänä kesänä. Kolmikon viiden konsertin kiertue käynnistyy 25.7. Savonlinnasta ja päättyy 30.7. Raahen Rantajatseilla. Yhtye esiintyy Mäntässä 27.7., Fiskarsissa 28.7. ja Helsingissä 29.7.

“This is it!” julistaa Innanen Pasborg Piromalli -trio päättäväisesti tuoreella levyllään, jonka julkaisi portugalilainen Clean Feed -levymerkki viime vuoden huhtikuussa. Kolmikon yhteiset juuret juontuvat kauas 90-luvulle ja se kuuluu heidän omissa sävellyksissään ja tiukassa yhteissoitossa. Hammond-urkujen soundi on avainasemassa yhtyeen ilmaisussa. Trion jäsenien vankka jazzperinnetietoisuus elää rinnakkain seikkailuhenkisyyden kanssa. Innanen kommentoi: ”Kaikki keinot ovat sallittuja, kunhan tuntuu siltä, että siinä on se jokin, se salaperäinen, selittämätön “se”.

Kaikki kolme soittajaa kuuluvat omien kotimaidensa jazzskenen eturivin muusikoihin ja ovat vuosien mittaan kehittäneet kansainvälistä uraa.

”Toivottavasti tätä trioa olisi mahdollisuus kuulla myös livenä. Luvassa olisi varmasti huima kokemus.”
Matti Laipio, Jazzrytmit

Mikko Innanen sopranino-, alto- ja baritonisaksofonit
Cédric Piromalli Hammond-urut
Stefan Pasborg rummut

Liput: 20/18 € ovelta puoli tuntia ennen konsertin alkua ja ennakkoon
Järjestää: Olavin Jazz ry. yhteistyössä: Nova Records Oy & Savonlinnan kulttuurikellari ry

Savonlinnan Kulttuurikellari
Olavinkatu 34, 57130  Savonlinna

Keikat samana päivänä kaupungissa savonlinna

Ei muita keikkoja.