Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Chico Pinheiro & Finnish Friends,Koko Jazz Club, helsinki2.6. Klo 19:00

Chico Pinheiro & Finnish Friends

keikka

Liput 25 €

Kitaristi Chico Pinheiro oli Grammy-ehdokkaana The Best Latin Jazz Album -kategoriassa  julkaisullaan City Of Dreams. Pinheiron hurjaa live-virettä on mahdollisuus päästä todistamaan peräti kahtena iltana kesäkuun alussa. Ohjelmistossa on Pinheiron tuoreimpien julkaisujen materiaalia. Sensitiivinen Pinheiro on myös upea vokalisti, ja hänen taitonsa ovat noteeranneet samalla lavalla monet jazzin legendat, kuten Herbie Hancock.   

Koko Jazz Clubilla Jazzin Superviikolla Pinheiro esiintyy suomalaisten kollegojensa seurassa. Rummuissa kuullaan Jussi Lehtosta, bassossa Timo Hirvonen ja koskettimien takana upea Jukkis Uotila.

Chico Pinheiro, kitara 

Jukkis Uotila, piano 

Timo Hirvonen, basso 

Jussi Lehtonen, rummut

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Peruttu tänään 2.6. huonon sään vuoksi / Jazz Jam & BrewKonepaja Biergarten, helsinki2.6. Klo 19:00

keikka

***PERUTTU 2.6. HUONON SÄÄN VUOKSI***

Tervetuloa nauttimaan jazzjameista Konepaja Biergartenin kesäiselle terassille – vapaa pääsy!

Jazzjamit on musiikillinen ajatushautomo, jossa luodaan uutta menneisyyteen pohjautuen. Jamien luonteeseen kuuluu myös ennakoimattomuus; kukaan ei tiedä tarkalleen mitä tullaan soittamaan ja kenen kanssa. Houseband luo jameille perustan, mutta tarinan kehittyminen on myös vierailevien soittajien ja yleisön vuorovaikutuksesta kiinni – siksi jamit ovatkin niin kiehtovaa kuultavaa!

Jamien houseband muodostetaan UMO Helsinki Jazz Orchestran, muiden jazzmusiikin ammattilaisten sekä Taideyliopisto Sibelius-Akatemian jazzmusiikin aineryhmänMetropolian musiikin ja Pop & Jazz Konservatorion lupaavista uusista kyvyistä; luvassa on siis ainutlaatuisia kokoonpanoja ja tuoreita tulkintoja. Musiikillisen nautinnon ohella jameilla edistetään jazzmusiikin kehittymistä, lisätään muusikko-sukupolvien välistä vuorovaikutusta ja tuodaan esille uusia kykyjä.

Jazz Jam & Brew järjestetään Konepaja Biergartenin ulkoterassilla (Bruno Granholmin kuja 1, 00510 Helsinki), josta löytyy mm. kotimaisia pienpanimotuotteita ja ulkomaisia erikoisuuksia oluen ystäville. Biergartenista löytyy satunnaisesti myös erilaisia ruokakojuja.

Jamit toteuttaa UMO Helsinki Jazz Orchestra, Konepaja Biergarten, Taideyliopisto Sibelius-Akatemian jazzmusiikin aineryhmä, Metropolian musiikki ja Pop & Jazz Konservatorio. Toimintaa tukee Musiikin edistämissäätiö MES.

Kokoonpanotiedot ja jami-iltojen teemat päivittyvät osoitteeseen https://umohelsinki.fi/fi/konsertti/jazz-jam-brew/

2.6. // Teemana Tadd Dameron
Kasperi Sarikoski (pasuuna & jami-isäntä)
Andreas Sarikoski (piano)
Riku Kovalainen (basso)
Teemu Mustonen (rummut)


9.6. // Jami-isäntänä saksofonisti Manuel Dunkel
16.6. // Jami-isäntänä saksofonisti Jouni Järvelä
30.6. // Jami-isäntänä saksofonisti Manuel Dunkel
14.7. // Jami-isäntänä trumpetisti Tero Saarti
21.7. // Jami-isäntänä saksofonisti Olli Ojajärvi
4.8. // Jami-isäntänä saksofonisti Jouni Järvelä