Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sointi-klubi: Kasperi Sarikoski,Musiikkiteatteri Kapsäkki, helsinki23.11. Klo 19:00

keikka

Liput 20/10€

Vuoden viimeisellä Sointi-klubilla Sointi Jazz Orchestra saa vieraakseen nuoren pasuunavirtuoosin Kasperi Sarikosken. Sarikoski liikkuu sulavasti eri tyylilajien välillä ja hänen herkullinen pasuunasoundinsa hehkuu upeasti illan sävellysten kruununa. Luvassa on häikäisevää taituruutta täynnä oleva konsertti, jossa kuullaan juuri tätä iltaa varten sävellettyjä ja sovitettuja teoksia.

Kasperi Sarikoski (s.1988) on pasunisti ja säveltäjä, joka on asunut ja luonut uraa Helsingin lisäksi New Yorkissa. Sarikoski on esiintynyt useissa merkittävissä orkestereissa kuten Jazz At Lincoln Center Orchestra, Stockholm Jazz Orchestra ja UMO Helsinki Jazz Orchestra. Hän on julkaissut kaksi albumia omaa musiikkiaan, Essence (2015) sekä 3 + 1 (2019).

Sointi Jazz Orchestra on 18-henkinen yhtye, joka tunnetaan persoonallisesta big band -perinnettä uudistavasta soundistaan ja ennakkoluulottomista konserttiproduktioistaan. SJO:n klubi-illat tarjoavat monipuolisen katsauksen uuden big band -musiikin maailmaan yhdessä vierailevien säveltäjien ja solistien kanssa.

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.