Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tomi Salesvuo East Funk Attack,G Livelab Helsinki, helsinki24.9. Klo 20:00

keikka

Väkevän energisistä live-esiintymisistään tunnettu Tomi Salesvuo East Funk Attack julkaisee helmikuussa uuden levynsä ja esiintyy G Livelab Helsingissä albumin julkaisukeikalla. Euroopassa useaan otteeseen kiertänyt funk-ryhmä tarjoilee klubilla tuoreita kappaleitaan, jotka nojaavat laulaja Taru Ratilaisen vahvaan tulkintaan sekä rytmisektion tiukkaan grooveen. Sävellyksissä on tarttumapintaa sekä viitteitä pop-, rock- ja soul-musiikin tunnelmiin, jotka tarjoillaan yleisölle yhtenäisellä ja svengaavalla otteella. Yhtyeen musiikin on sanottu tuovan mieleen niin Isaac Hayesin, Public Enemyn kuin Tower of Powerinkin.

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

jaZZanti-konsertti: Artturi Rönkä & Amanda BlomqvistHakasalmen huvila, helsinki24.9. Klo 19:00

Artturi Rönkä & Amanda Blomqvist

(+ Artturi Rönkä, Amanda Blomqvist)
keikka

Artturi Rönkä

Pianisti-säveltäjä Artturi Röngän soolokonsertti koostuu uudesta, vuonna 2020 sävelletystä musiikista. Sävellyksissä voi kuulla kaikuja niin modernista jazzista ja nykytaidemusiikista kuin kauempaakin musiikin historiasta. Pandemia-ajan päiväkirjaa muistuttavien luonnosmaisten sävellysten ympärillä kuullaan myös vapaata improvisointia. Konserttia on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

Artturi Rönkä (s. 1990) on helsinkiläinen pianisti-säveltäjä, jonka tuotantoon kuuluu sekä jazzia että uutta konserttimusiikkia. Pianistina Rönkää voi kuulla mm. yhtyeissä AR Quartet, Kasperi Sarikoski & Nuance, Jere Haakana Varjosto ja Selma Juudit Alessandra. Rönkä on myös kysytty sovittaja, jonka sovituksia mm. UMO Helsinki Jazz Orchestra esittää säännöllisesti.

Artturi Röngän kotisivut

Amanda Blomqvist

Ahvenanmaalainen rumpali-laulaja Amanda Blomqvist on tuttu soundillisesti rikkaista yhtyeistä Birdpeople ja Frank Frank Frank. Uusi sooloprojekti on paljas mutta myös voimakas, rumpujen ja ihmisäänen yhdistelmä, jossa minimalistiset rytmit sekä vapaa improvisaatio löytävät luonnollisen paikkansa.

Kuvat – Artturi Rönkä: Maarit Kytöharju, Amanda Blomqvist: Tani Simberg

Paikkoja on rajoitetusti. Ennakkolipun ostaneille varataan paikat.

Konserttia tukevat Helsingin kaupunki, Svenska Kulturfonden ja Music Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Liput: 20/15/12 €.

Hakasalmen huvilan terveysturvallisuusohjeet