Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

SIIRTYNYT/POSTPONED: Street Level: Natural High,Suistoklubi, hämeenlinna10.9. Klo 20:00

keikka

Jukka Gustavson & Street Level yhtyeen esiintyminen Linna Jazzin Suisto klubilla (HML) 10.9.2021 on siirtynyt ja uusi päivämäärä on 12.2.2022

Liput 22 €

Street Level on pitkän linjan konkareiden tuore yhtye. Street Levelin musiikki pohjautuu progressiiviseen rockiin, jossa on runsaasti vaikutteita jazzista, funkista sekä 70-luvun popmusiikista. Musiikissa on myös runsaasti tilaa luovalle improvisoinnille.

Esiintyminen Suistoklubilla on uuden Natural High -levyn julkistamiskonsertti. Musiikki on taattua Jukka Gustavsonia, ja koko trio on vahvasti edustettuna. Street Level perustettiin aikanaan muutamaa esiintymistä varten. Yhteinen sävel löytyi kumminkin heti, joten pitkäaikaisempi yhteistyö oli luonnollinen jatke. Nimeksi tuli rumpali Thomas Törnroosin ehdottama "Street Level" koska ensimmäinen konsertti soitettiin Porvoon Kahvila Rongossa katutasossa. Yhtyeellä on takana toistakymmentä esiintymistä ja yhtyeen kemia toimii erinomaisesti. Gustavson on ehkä parhaimmillaan trio-kokoonpanossa, jossa hänen rikkaat harmoniansa pääsevät eniten oikeuksiin.

Keikat samana päivänä kaupungissa hämeenlinna

Ei muita keikkoja.