Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Timo Lassy Trio,Ravintola Poppari, jyväskylä26.8. Klo 19:00

Timo Lassy Trio

Liput 20/15 €

Timo Lassy lukeutuu syystäkin maamme valovoimaisimpiin jazz-artisteihin. Saksofonisti-säveltäjä-yhtyeenjohtaja on saavuttanut niin liveyleisön ja levynostajien kuin kriitikoidenkin jakamattoman suosion. Lassyn musiikissa korostuu huippuunsa hiottu yhtyesoittaminen, vahvat sävellykset sekä ilmaisuvoimainen live-energia.

Viime vuonna Lassy vastaanotti Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinnon, alan tärkeimmän kotimaisen tunnustuksen ansiokkaasta urasta. Lassyn 14-vuotinen sooloura on poikinut yhdeksän kansainvälisesti julkaistua levytystä, joista Moves-albumi palkittiin Emma-gaalassa vuoden 2018 jazzlevynä. Albumia on kuvattu sekä kotimaisissa että kansainvälisissä huippuarvioissa merkkiteokseksi, joka esitteli artistin tuotantoa laaja-alaisesti enteillen samalla uusia taiteellisia avauksia ja suuntauksia.

Jyväskylän elokuiseen iltaan Lassy tuo vielä toistaiseksi harvoin kuullun uuden triokokoonpanonsa, jossa ovat mukana suomijazzin kovan luokan luottonimet, basisti Ville Herrala ja rumpali Jaska Lukkarinen. Trio kätkee taakseen uutta ja yllättävääkin, ja luvassa on tuoretta musiikkia elokuun lopussa julkaistavalta Lassyn uudelta albumilta “Trio”.

Timo Lassy – saksofoni
Ville Herrala – kontrabasso
Jaska Lukkarinen – rummut

Keikat samana päivänä kaupungissa jyväskylä

Ei muita keikkoja.