Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Saimaa Jazz Festival: Lehtojärven Hirvenpää,Savonlinnan Kulttuurikellari, savonlinna11.7. Klo 19:00

Lehtojärven Hirvenpää

keikka

Lehtojärven Hirvenpää on uuden ajan tango-orkesteri Suomen Lapista. Yhtye sai alkunsa, kun Väärä Raha -yhtyeestä tuttu Jaakko Laitinen ja monien musiikkilajien parissa taituroinut haitarivirtuoosi Harri Kuusijärvi löivät päänsä yhteen ja alkoivat työstää uusia lauluja. Harri Kuusijärven progressiivisen iskelmällisiä sävellyksiä maustavat Jaakko Laitisen elämän ja todellisuuden perusteita ja rakenteita tutkivat sanoitukset.

Laulaja Jaakko Laitisen ja haitaristi Harri Kuusijärven lisäksi yhtyeeseen kuuluvat kontrabasisti Sara Puljula ja rumpali Tuomas Timonen.

Keikat samana päivänä kaupungissa savonlinna

Saimaa Jazz Festival: The WatercolorsSavonlinnan Kulttuurikellari, savonlinna11.7. Klo 16:00

keikka

Vuonna 2018 perustettu The Watercolors maalailee elegantteja jazz-akvarelleja lainaten sointivärejä niin afroamerikkalaisesta jazzista kuin länsimaisesta taidemusiikista. Yhtyeen musiikissa kuuluu jazzin spontaani improvisointi, rikkaat harmoniat ja svengaava rytmi sekä toisaalta uniikin kokoonpanonsa mukanaan tuoma puhutteleva kuulaus ja herkkyys. Oboeta ja englannintorvea soittaa Janne Saarinen, joka on myös säveltänyt yhtyeen musiikin.

Konsertti juhlistaa yhtyeen painotuoretta debyyttualbumia.


Janne Saarinen - oboe ja englannintorvi 
Ilkka Uksila - vibrafoni 
Joonas Tuuri - kontrabasso
Joonas Leppänen - rummut