Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 11.6.

online

ELive Stream: TEEMU VIINIKAINEN SOLO,elivestream.fi, online11.6. Klo 20:00

keikka

Liput 9,90€

"Viinikaisen kitaroinnissa hehkuu mielikuvituksellisuus, ilmaisuvoima, svengi ja vahva läsnäolo."

Kesäkuun 11. päivänä päästään lähelle artistia kolmen kameran voimalla jazzkitarakonsertissa, joka striimataan suorana ELive Musicin studiosta. Merkitse päivämäärä ylös ja osta lippusi vaikka jo heti!

Laajaa arvostusta nauttiva Teemu Viinikainen on huomioitu mm. Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinnolla ja Sony-jazzpalkinnolla. Kansainvälisestikin huomiota herättänyt Viinikainen on luokiteltu maailman 20 parhaan jazzkitaristin joukkoon kriitikko Stuart Nicholsonin johdosta. Viinikainen on kitaristina sielukas ja kekseliäs virtuoosi, joka löytää kitarasta yhä uusia, kiinnostavia ilmaisutapoja. Hänen kitaroinnissaan hehkuu mielikuvituksellisuus, ilmaisuvoima, svengi ja vahva läsnäolo. Viinikainen on esiintynyt menestyksekkäästi myös kansainvälisten huippunimien kuten Joe Lovanon, Vince Mendozan, Randy Breckerin, Dave Liebmanin, Tim Hagansin ja Jeff Tain Wattsin kanssa. Viinikainen kuuluu Suomi jazzin kärkinimiin ja on mukana lukuisissa kotimaissa huippuyhtyeissä. Tämän lisäksi hän on myös esiintynyt useimpien kotimaisten sinfoniaorkestereiden solistina ja tehnyt yhteistyötä klassisten muusikoiden kanssa myös pienemmissä kokoonpanoissa.

Konsertissa kuullaan Teemun suosikkikappaleita, jotka ovat kulkeneet hänen mukanaan jo vuosien ajan. Versiot ovat joka kerta uusia ja erilaisia ja ilmentävät kulloistakin konserttihetkeä.

Konsertti striimataan ELive Streamin kautta. Mene osoitteeseen www.elivestream.fi
1. Valitse haluamasi konsertti, mikäli konsertilla on useita erihintaisia pääsylippuja, valitse niistä sinulle sopivin ja klikkaa "Lisää Ostoskoriin"
2. Klikkaa: "Siirry Kassalle"
3. Täytä tietosi ja "Lähetä tilaus"
Nyt voit katsoa konserttia Oma tili -sivulla aina kun kirjaudut sisään niin monta kertaa kuin haluat niin kauan kuin konsertti on katsottavissa. Katsomiseen et siis tarvitse koodeja, vaan konsertti on automaattisesti katsottavissa aina kun kirjaudut sisään tilillä jolla olet ostanut pääsylipun. Kaikki konsertit ovat katsottavissa lähetyspäivän jälkeen vielä 7 vuorokauden ajan. Jos sinulla on jotain kysyttävää otathan yhteyttä: info@elivestream.fi

KJC IISALMI STREAM: JOHANNA JA MIKKO IIVANAINEN,KJC Iisalmi, online11.6. Klo 19:00

keikka

Liput 4,90€ + toim.kulut / kannatuslippu 20€ + toim.kulut

Johanna ja Mikko Iivanainen tunnelmoivat kesän kunniaksi omaa ja standardein laajennettua ohjelmistoaan.

Johanna Iivanainen, laulu, piano
Mikko Iivanainen, kitara

KJC toiminta jatkuu rajoitusten aikana laadukkaiden streamien muodossa.