Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 12.5.

joensuu

Kadi Vija Key Project,Kerubin Sali, joensuu12.5. Klo 18:00

keikka

Pääsylippujen hinta 15 €
Jazzkerho -76 jäsenet 10 €
opiskelijat 5 €
Lippujen ennakkomyynti: KK-KUVA, Kirkkokatu 21 (ma-pe 9-17) 
HUOM! Vain 45 pääsylippua myynnissä.

Kadi Vija Key Project esittelee Jazzliiton kiertueella Roaming In The Contemporary Society To Make Peace With It -debyyttinsä. Konsertti toteutetaan yleisötilaisuusrajoitusten puitteissa.

Toukokuussa 2020 debyyttialbuminsa julkaissut Kadi Vija Key Project on innovatiivinen, tunteita herättävä ja kamarimusiikinomainen yhtye. Laulaja Kadi Vija on tunnettu improvisaatiotaidostaan ja kyvystään käyttää ääntään instrumentaalisesti. Kvartetin omaperäinen instrumentaatio – laulu, bassoklarinetti, kitara ja rummut – luo kiehtovan ja mieleenpainuvan soundin, jota Vijan äänitaide tukee saumattomasti. Kvartetti koostuu Suomen ykkösrivin jazzareista: saksofonia soittaa muun muassa MAXXXTET-yhtyeestään tuttu Max Zenger, kitarassa omaa Tuomo Dahlblom Bandiaan luotsaava ja UMO:nkin riveissä usein nähty Tuomo Dahlblom ja rumpuja vivahteikkaasti käsittelee Herd-trion Tuomas Timonen.

Kadi Vija | laulu
Max Zenger | bassoklarinetti
Tuomo Dahlblom | kitara
Tuomas Timonen | rummut

tampere

Strandberg Project featuring Juhani Aaltonen & Felix Zenger,G Livelab Tampere, tampere12.5. Klo 19:00

keikka

Liput 27 €

25 vuotta progressiivisen rockin, jazzin ja funkin välimaastossa seikkaillut basisti Jan-Olof Strandbergin johtama yhtye julkaisi keväälla kymmenennen studioalbumin X jonka materiaalia kullaan konsertissa. Strandbergin lisäksi yhtyeeseen kuuluvat Jukka Gustavson (koskettimet ja laulu), Sami Virtanen (kitara), Jartsa Karvonen (rummut) sekä erikoisvieraat Juhani Aaltonen (saksofoni ja huilu) ja Felix Zenger (beatbox).