Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 9.4.

online

Flame Jazz Stream: Ilkka Arola Sound Tagine,Keikalla.fi, online9.4. Klo 19:00

keikka

Ilkka Arola – trumpetti, flyygelitorvi, saz
Topi Korhonen – oud, sähkökitara
Esko Grundström – basso, syntetisaattorit
Juuso Hannukainen – perkussiot
Okko Saastamoinen – rummut

Trumpetisti-säveltäjä Ilkka Arolan yhtye Ilkka Arola Sound Tagine soittaa seikkailullista musiikkia sekoittaen folk- ja jazz-ilmaisua höystettynä monitasoisilla rytmeillä ja elokuvallisilla äänimaisemilla. Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan musiikilliset mausteet ovat erityisen vahvasti esillä bändin musiikissa. Bändiliideri Arola soittaa erikoista neliventtiilistä Quartertone-trumpettia, joka mahdollistaa Lähi-Idän rikkaiden melodisten sävyjen käytön hänen ilmaisussaan.

Ilkka Arola Sound Tagine on kokenut muodonmuutoksen vuonna 2019 julkaistun Land Ahead! -levyn jälkeen, ja uudistunut yhtye tarjoilee entistä sähköisempää Lähi-Idän tanssilattia- ja psykedeliasoundia tuttujen akustisten soitinvärien rinnalle. Suomalaisen rytmimusiikin eri laidoilta yhteen kerätyt bändin huippumuusikot pursuavat ilmaisuenergiaa ja nauttivat toistensa kanssa soittamisesta tarjoten intensiivisen konserttielämyksen täynnä tunteikasta soittoa ja koukuttavia rytmikudoksia. Flame Jazzin striimikeikalla tullaan kuulemaan maistiaisia vielä julkaisemattomasta uudesta materiaalista.

”Monenmoiset elementit sulautettiin ilmaisuun luontevasti, että ne täydensivät toinen toisiaan. Nannaa oli myös muusikoiden tyylitaju kuunnella toisiaan herkällä korvalla: kilvansoiton sijaan kollegoille annettiin tilaa, mikä korosti tunnetta, että pohjimmiltaan musiikissa on kyse kommunikoinnista. Ilmankos yleisö syttyi saundimuhennokseen niin, että tanssilattia täyttyi.” – Jazzrytmit, Matti Komulainen

Konsertti striimataan Logomosta livenä Keikalla.fi-palvelussa, ja tapahtuman tallenne on katsottavissa 7 päivän ajan.

Live Stream -liput: Lippu.fi 
Peruslippu 9,90 €
Kannatuslippu / perhelippu 19,90 €

Koodi:
Koodi löytyy Lippu.fi:n lähettämästä TILAUSVAHVISTUKSESTA, ei itse lipusta.

Näin aktivoit koodin:
1) Mene osoitteeseen live.keikalla.fi/koodi
2) Rekisteröidy Keikalla.fi-palveluun
3) Sivusto pyytää koodia kun kirjaudut

Muista testata videota etukäteen sillä laitteella, jolla aiot seurata myös keikkaa!

Lisätiedot ja testivideo: www.keikalla.fi/ukk