Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 4.3.

online

UMO Helsinki: Frozen Petals,Kaapelitehdas, online4.3. Klo 15:00

keikka

UMO Helsinki Jazz Orchestra sukeltaa yli 3000 sävellyksen nuotistoonsa, pyyhkäisee pölyt ja poimii parhaat palat suomalaisten big band -säveltäjien ja sovittajien kirjoittamasta materiaalista. Tunnin mittaisessa verkkokonsertissa kuullaan arkiston helmiä UMOn yli 45 vuoden mittaiselta taipaleelta, säveltäjiltä kuten Jukka Linkola, Jarmo Savolainen ja Kari Heinilä. Historian helmet orkesterin kanssa 2020-luvulle virittää kapellimestari Ed Partyka.

Suora striimikonsertti Kaapelitehtaalta ilman saliyleisöä. Konsertti on ilmainen ja se on katsottavissa to 4.3. klo 15 alkaen aina ma 31.5. asti UMO Helsinki -mobiilisovelluksessa.

 

Turku Jazz Stream Festival – Josu Mämmi Trio & Adele Sauros Quartet,Keikalla.fi, online4.3. Klo 19:00

Adele Sauros Quartet

Josu Mämmi Trio

keikka

Klo 19.00 Josu Mämmi Trio: Mirari

Aino Juutilainen – sello
Martti Vesala – trumpetti ja efektit
Josu Mämmi – Elektron Octatrack -sampleri, Ableton Live ja modulaarinen syntetisaattori

Elektronisen musiikin taituri Josu Mämmi julkaisee 26.2. ensimmäisen pitkäsoittonsa turkulaisen levy-yhtiö Flame Jazz Recordsin toimesta. Mirari -levyn ilmestymistä juhlitaan Turku Jazz Festivalin torstai-illassa. Albumi on kiehtova elektro-akustinen tutkielma samplauksesta, improvisaatiosta ja interaktiosta. Josu Mämmi Trion konserttiohjelmisto koostuu sekä levyn kappaleista, ennalta kuulemattomasta materiaalista että improvisoiduista hetkistä. Moderni kokonaisuus yhdistelee jazzin, elektronisen musiikin ja modernin taidemusiikin estetiikkaa.


Klo 20.30 Adele Sauros Quartet

Adele Sauros – tenorisaksofoni
Toomas Keski-Säntti – piano
Vesa Ojaniemi – kontrabasso
Tuomas Timonen – rummut

Monipuolinen saksofonisti Adele Sauros tuo Turku Jazz Festivalin striimilavalle kesällä kolmannen albuminsa julkaisevan kvartettinsa. Sauroksen rohkeasti eri tyylejä yhdistelevät sävellykset ammentavat vaikutteita niin pohjoismaisesta melankoliasta kuin amerikkalaisen jazzin perinteestä. Tulevan I Paint You -albumin sävellykset ovat saaneet inspiraationsa Sauroksen kokemuksista Lontoossa, jossa hän asui vuosina 2018-2019. Oman kvartettinsa lisäksi Adele Sauros tähdittää myös useita muita ajankohtaisia yhtyeitä kuten suomalais-tanskalainen JAF Trio sekä tuoreen Emma-ehdokkuuden napannut Superposition.

Liput: lippu.fi/turkujazzstream
Torstailippu 9,90 € / Kolmen päivän festivaalipassi 27,90 €
 
 
Torstain, perjantain ja lauantain maksulliset iltakonsertit kuvataan suorana lähetyksenä Turun Logomosta ja ne näkyvät Keikalla.fi -palvelussa. Osta lippusi osoitteesta lippu.fi/turkujazzstream. Onnistuneen oston jälkeen saat pääsylippukoodin ja ohjeet sen lunastamiseen. Osta lippusi hyvissä ajoin, jotta ehdit tutustua palvelun käyttöön!
 
Katso koko festariohjelma: www.turkujazz.fi