Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 19.2.

online

Flame Jazz Stream: Pauli Lyytinen Magnetia Orkesteri,Facebook Live, online19.2. Klo 19:00

keikka

Pauli Lyytinen – saksofonit, sävellykset
Verneri Pohjola – trumpetti
Ulf Krokfors – kontrabasso
Mika Kallio – rummut, gongit

Helmikuisessa Flame Jazz Stream -illassa lavalle nousee saksofonisti Pauli Lyytisen luotsaama, kotimaisen jazzin huipuista koostuva, ennakkoluuloton Magnetia Orkesteri. Vahvasti improvisoivan kvartetin ohjelmisto sisältää pääasiassa viime keväänä julkaistun Hypnosis-albumin kappaleita, joiden voimakkaat tunnelmat ja eteeriset äänimaisemat pitävät kuulijat magneettisessa otteessaan. Omaääniset puhaltajat Lyytinen ja Verneri Pohjola muodostavat vahvan tutkaparin yllätyksellisesti vyöryvän kompin tukemina. Turun keikalla kontrabasisti Eero Tikkasta tuuraa Ulf Krokfors ja rummuissa taituroi Mika Kallio.

Turussa 10.3. asti voimassa olevan 10 henkilön kokoontumisrajoituksen vuoksi konserttiin ei oteta lainkaan saliyleisöä!

Konsertti striimataan livenä Jazz City Turun ja Flame Jazzin Facebook-sivuilla: facebook.com/flamejazz/live, ja se näkyy viikonlopun ajan myös Jazz City Turun verkkosivulla www.jazzcityturku.fi. Turun jazztapahtumatoimintaa voi tukea ostamalla striimauskonserttiin vapaaehtoisen kannatuslipun Tiketistä: tiketti.fi/jazzcityturkustream. Keikka on katsottavissa Facebookissa viikon ajan, katsojilla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä.

Facebook Live Stream -kannatusliput: Tiketti
Live Stream -kannatuslippu 9,90 €
Live Stream -superkannatuslippu 19,90 €

KJC STREAM: TIMO LASSY & TEPPO MÄKYNEN,Koko Jazz Club, online19.2. Klo 19:00

keikka

Liput 4,90 e

Voimakaksikko Timo Lassy & Teppo Mäkynen juhlistavat uutta live-levyään esiintymällä streamkonsertissa pe 19.2.2021 klo 19:00 Koko Jazz Clubilla Helsingissä.

Saksofonisti Timo Lassy ja rumpali Teppo Mäkynen palaavat alkuvuodesta uuden kokopitkän albumin myötä. We Jazz Records julkaisee vuonna 2019 ja 2020 livenä taltioidun tupla-albumin vinyylinä, CD:nä ja digitaalisesti. Näkemyksellisen duon tuore voimannäyttö on jatkoa kaksikon kahden vuoden takaiselle debyyttilevylle, joka sai hurmioituneen vastaanoton niin meillä kuin muualla. Studioalbumi valittiin mm. Jazz Album Of the Year -listalle britti-DJ Gilles Petersonin arvostetussa Worldwide Awards -gaalassa. Live Recordings 2019-2020 ilmestyy CD:nä ja digitaalisesti 19. helmikuuta, ja levyn vinyylipainos julkaistaan 26. maaliskuuta.

Timo Lassy, saksofoni
Teppo Mäkynen, rummut

KJC toiminta jatkuu rajoitusten aikana laadukkaiden streamien muodossa. Lippu 45 minuutin streamkonserttiin maksaa 4,90 e ja sen toimittaa yhteistyökumppanimme Tiketti. Konsertit ovat katseltavissa 7 päivän ajan, joten voit valita itsellesi sopivan hetken nauttia musiikista. Kiitämme huomiostasi erityisesti näinä haastavina aikoina.