Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 17.12.

helsinki

PERUTTU/CANCELLED: Saku Mantere & Jussi Lampela Nonet: First Impressions,Koko Jazz Club, helsinki17.12. Klo 19:00

Saku Mantere & Jussi Lampela Nonet

keikka

Tapahtuma peruttu koronatilanteen takia.

Liput 25 / 20 e
Ovet klo 18:00

First Impressions
Upon first impression, I knew you better
This is to say, the more I know you, the less I know

First Impressions on kokoelma jazz-lauluja, jotka kertovat paikallaolemisen ja paikallaan pysymisen vaikeudesta, kaipuusta, rakastumisesta, yhdessäolosta, vieraantumisesta ja eroamisesta. Alkuperäissävellysten joukossa on myös uudelleensovitetut sävellykset John Coltranelta, Tom Waitsilta ja progeyhtye Rushilta. Kappaleet esittää Montréalissa asuva laulaja Saku Mantere ja Suomen eturivin jazz-muusikoista koostuva nonetti, johtajanaan Jussi Lampela.

Muusikot:

Saku Mantere: Laulu
Jussi Lampela: Orkesterinjohto
Jukka Eskola: Trumpetti
Mikko Karjalainen: Trumpetti
Heikki Tuhkanen: Pasuuna
Petri Puolitaival: Alttosaksofoni
Jussi Kannaste: Tenorisaksofoni
Markus Holkko: Baritonisaksofoni
Riitta Paakki: Piano
Ville Herrala: Basso
Teppo Mäkynen: Rummut

Saku Mantere (s. 1974) on jazz-laulaja ja lauluntekijä, joka asuu tätä nykyä Kanadan Montréalissa. Hän sävelsi ja soitti progressiivista rockia ja kansanmusiikkia Lieka-nimisessä yhtyeessä, joka kiersi Suomen Jazzliiton Vapaat Äänet -kiertueella. Mantere oli Taideyliopiston ensimmäinen hallituksen puheenjohtaja. Hän on päivätyönään johtamisen professori.

Jussi Lampela (s. 1972) on todellinen musiikin moniottelija: miehen päätyönä toimivat sovitus- ja sävellystyöt erilaisille kokoonpanoille konsertteihin, äänilevyille, elokuviin ja televisioon, mutta hän on myös lahjakas kitaristi ja suosittu opettaja.

Yhteistuotanto Mantere / KJC

Koko Jazz Club ottaa erityisesti huomioon hygieniaseikat. Klubi huolehtii katsomon asetuksella sekä ohjeistamalla, että asiakkailla on riittävät turvavälit.