Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 8.12.

helsinki

PERUTTU/CANCELLED: Aleksanterin teatterin Jazz Lounge,Aleksanterin teatteri, helsinki8.12. Klo 18:00

Anastasia Trizna

Valeri Nikitin

keikka

ESITYS SIIRTYY LAUANTAILLE 23.1.2021 KLO 19

Alkuperäiselle esityspäivälle ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle esityspäivälle.

Aleksanterin teatteri on yhteydessä lipunostajiin viikon 48 aikana.

Peruuntuneiden esitysten lippurahojen palautus tapahtuu Ticketmaster Suomen kautta.

Lisätietoa palautuksesta: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi/articles/360006469714-Miten-toimin-jos-tilaisuus-peruuntuu-

Liput 17 €

Anastasia Trizna (laulu) ja Valeri Nikitin (piano) ovat jo pitkään esittäneet jazzia yhdessä omin sovituksin. Heidän tyylilleen on ominaista herkkävireisyys ja läsnäolo. Konsertissa kuullaan mielenkiintoinen ja monipuolinen valikoima teoksia, joista suuri osa on vakiintunut jazz-standardeiksi, sekä myös harvinaisempia sävelmiä. Triznan ja Nikitinin duetto sai alkunsa vuonna 2012 ja alun alkaen oli selvää, että musiikin tuottaminen yhdessä on luontevaa. Yhdessä tekemisen ilo on mukana edelleen.

Anastasia Trizna on lahjakas näyttelijä ja laulaja, joka työskentelee freelancerina useissa teattereissa, musiikkiprojekteissa sekä elokuva- ja televisiotuotannoissa. Trizna on esiintynyt vierailevana laulajana jazzkonserteissa ja festivaaleilla ympäri Suomea tehden yhteistyötä monien ansioituneiden suomalaisten jazzmuusikoiden kanssa, mm. Heikki Sarmanto, Pekka Sarmanto, Jorma Katrama, Reiska Laine ja Seppo Tyni.

Valeri Nikitin tunnetaan Suomessa ja Venäjällä jazzpianistina, alttoviulistina, säveltäjänä, sovittajana ja opettajana. Nikitin on uransa varrella työskennellyt laajalti ja monitasoisesti eri yhtyeissä ja ollut rikastamassa jazzmusiikin kenttää. Hän on esiintynyt useilla kansainvälisillä jazzfestivaaleilla.

Jazz Lounge on rentotunnelmainen hetki Aleksanterin teatterin yleisölämpiössä, jossa voit virkistäytyä niin pienen syötävän ja juotavan kuin loistavan musiikin äärellä.