Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sointi Jazz Orchestra - levynjulkaisukonsertti,Espoon kulttuurikeskus, espoo13.11. Klo 19:00

keikka

Suomen eturivin nuorista muusikoista koostuva 18-henkinen Sointi Jazz Orchestra juhlistaa marraskuussa uuden, neljännen studioalbuminsa julkaisua Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalissa! Seitsemän toimintavuotensa aikana suomalaisen jazzin eturivin kokeilijaksi paikkansa vakiinnuttanut Sointi Jazz Orchestra on poikkeuksellinen yhtye, joka uudistaa ja elävöittää koko suomalaista big band -kulttuuria.

Konsertin keskiössä on yhtyeen syksyllä 2020 julkaistava tuore albumi, joka on kokoelma uutuuksia ja vuosien varrella yhtyeen ytimeksi hitsautuneita klassikoita. Bändin kahden edellisen, solistivetoisen teema-albumin jälkeen yhtyeen neljäs studioalbumi nostaa bändin oman uniikin soundin ja huipputason solistit keskiöön. Levy on ylistyslaulu Sointi Jazz Orchestran jäljittelemättömälle yhteissoinnille ja ainutlaatuiselle kokoonpanolle. Luvassa onkin monipuolinen kokonaisuus SJO:n tavaramerkiksi muodostuneita vivahteikkaita ja värikylläisiä sävellyksiä – yhtyeen jäsenten taiturimaista solismia unohtamatta. Tule mukaan juhlistamaan SJO:n uusinta merkkipaalua levynjulkaisukonsertin merkeissä!

Turvallisuusohjeet:

  • Tilaisuuteen on myynnissä rajattu määrä asiakaspaikkoja turvavälit huomioituna. Suosittelemme lippujen ostamista etukäteen verkkokaupasta ruuhkien ja jonojen välttämiseksi.
  • Pidäthän huolta hyvästä käsihygieniasta. Tiloissa on tarjolla käsidesiä sekä paikat käsienpesulle.
  • Edellytämme kaikilta yli 15-vuotiailta tilaisuuteen osallistuvilta kasvomaskin käyttöä.
  • Huomioithan turvavälit ja pidä riittävää etäisyyttä muihin kaikissa tiloissa.
  • Tulethan paikalle vain terveenä.S

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

April Jazz Club + WeeGee: Mika Mylläri QuintetWeeGee, espoo13.11. Klo 16:30

keikka

Jazztrumpetisti Mika Myllärin vuonna 1990 perustama MMQ oli yksi 90-luvun suosituimpia jazzbändejä Suomessa, ja yhtyeen kansainvälisestikin menestyneet levyt Heritages (1992) ja Les Ponts (1997) valittiin aikanaan vuoden jazzlevyiksi. Nyt musiikillisesti ja kokoonpanoltaankin uudistunut MMQ julkaisi uuden albumin, trilogian kolmannen osan, joka sisältää modernia amerikkalaishenkistä fuusio-jazzia, savuista jazz-dogmaa ja tiukkaa groovea. 1990-luvun suomijazzista kansainväliseen kuuluisuuteen ponnahtanut trumpetisti Mika Mylläri on myös säveltänyt, tuottanut ja miksannut musiikkia hyvin laaja-alaisesti. Mika Mylläri Quintet on kuitenkin ollut Myllärin tärkein instrumentti jo 30 vuoden ajan.

Mika Mylläri, trumpetti
Aki Haarala, kitara
Kasimir Kallio, koskettimet
Tapio Backlund, basso
Anssi Sopanen, rummut

Ebeli Show klo 16.30
Mika Mylläri Quintet klo 17.30

Vapaa pääsy!

Tapahtuma on April Jazz Clubin ja Näyttelykeskus WeeGeen yhteistuotanto.