Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 12.8.

lieto

Aninkaisten Sävel,Liedon Vanhalinna, lieto12.8. Klo 19:00

keikka

Liput 15 €

Rytmiorkesteri Aninkaisten Sävel esiintyy keskiviikkona 12. elokuuta klo 19 perinteisessä Lieto-viikon konsertissa ulkona Vanhalinnan pihapiirissä. Illan aikana kuullaan kotimaisia ja kansainvälisiä 1920-30-lukujen tarttuvia iskusävelmiä alkuperäisinä sovituksina ison orkesterin tulkitsemana.

”Konsertti pidetään vanhan navetan takana esiintymislavalla viikinkilaivan edessä korona-ajan turvavälejä noudattaen. Sateen sattuessa konsertti pidetään sisätiloissa Vanhalinnan Puimalassa, myöskään unohtamatta turvavälejä. Tervetuloa aikamatkalle kultaisen swingin kaudelle!”, kertoo orkesterin tummaääninen laulusolisti Sanna Vartiainen.

Aninkaisten Sävel on 14-henkinen mannermainen rytmiorkesteri 1920-30-luvun tyyliin. Orkesteri on saanut alkunsa vuonna 2008, kun rytmikärpäsen pureman saaneet musiikin harrastajat ja ammattilaiset kokosivat ryhmän Turun Aninkaistenmäessä. Orkesterin ohjelmisto sisältää mm. swingejä, foxtroteja, rumbaa, tangoja ja tyylikkäitä iskusävelmiä. Sovitukset ovat alkuperäisiä tai samaan tyyliin sovitettuja kuin niitä soitettiin sotien välisenä aikana Euroopan ja Pohjois-Amerikan klubeilla ja tanssisaleissa.