Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 9.8.

helsinki

SunJazz: Soikkeli/Mäensivu/Peri (FIN/US),Tenho Restobar, helsinki9.8. Klo 20:00

Olli Soikkeli

Kaisa Mäensivu

Joe "Jopperi" Peri

keikka

SOIKKELI + MÄENSIVU + PERI -trio (FIN/US)
Alunperin New Yorkissa yhteen lyöttäytyneet muusikot päästävät höyryt pihalle pitkän pandemian aiheuttaman keikkatauon jälkeen. Trio esittää jazzklassikoita.

OLLI SOIKKELI - kitara
New Yorkissa asuva kitaravirtuoosi Soikkeli on on nuoresta iästään huolimatta noussut yhdeksi maailman arvostetuimmista gypsy jazz -kitaristeista.

KAISA MÄENSIVU - kontrabasso
Suomessa ja New Yorkissa uraa luonut ”bass queen” Mäensivu on palannut Suomeen toistaiseksi. Hänen svengaavaa soittoaan on kuvailtu vangitsevaksi ja karismaattiseksi.

JOE ”JOPPERI” PERI - rummut
Amerikkalais-rumpali Peri on jo vuosien ajan esiintynyt aktiivisesti New Yorkin monilla jazzklubeilla, kuten Smalls, Mezzrow ja Zinc Bar. Tämä konsertti on Perin Tenho-debyytti!

Soittoaika klo 20:30 / vapaa pääsy

online

ELive Stream: Mikko Pettinen,ELive Stream, online9.8. Klo 15:00

Mikko Pettinen

Martin Söderbacka

Eevalotta Matikainen

keikka

Liput 9,90 €

ELive Stream on uusi nettipohjainen sarja, joka tuo suorat konserttilähetykset luoksesi! ELive Stream konserttien katsominen on helppoa!

Mikko Pettinen (s.1974) on täystyöllistetty jazzmuusikko Helsingistä. Trumpetisti Pettinen on vakituinen jäsen UMO Jazz Orkesterissa. Trumpetin lisäksi hän taitaa myös laulun ja pianonsoiton. Mikko Pettinen on trumpetistina virtuoottinen taituri joka myös osaa taikoa monipuolisesti eri sävyjä sekä efektoituja äänimaisemia soittimestaan. Konsertissa esitettävä ohjelmisto koostuu mm. jazzstandardeista joita Pettinen tulkitsee laulamalla ja soittamalla trumpettia.

Mikko Pettinen - laulu/trumpetti
Martin Söderbacka - kitara
Eevalotta Matikainen - kontrabasso

Kaikki konsertit katsottavissa lähetyspäivästä vielä 7 vuorokauden ajan!