Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

CLUB 20-20,Merikerho, helsinki26.7. Klo 18:00

The Swang Orchestra

keikka

LIPUT 6€ (sisältävät terassin ja klubin)

AIKATAULU
18-21 dj Fiona Timantti
21-22 The Swang Orchestra
22-01.30 dj Mack The Producer
00-03.30 dj Lord Fatty (club set)

Club 20-20 yhdistää kieltolain ajan swingaavan 1920-luvun kaikessa dekadentissa eleganssissaan 2020-luvun ilmeeseen ja soundiin. Jazzahtavan swingin ja electro swingin lisäksi Club 20-20 illassa kuulet myös soul hopin ja trip hopin biittejä. Mikäli pidät electro swingistä tanssilattialla, tätä iltaa et halua missata!

Sunnuntaina 26. heinäkuuta nähdään koko korona-ajan soundiaan rakentaneen livekokoonpanon THE SWANG ORCHESTRAn ensi-ilta! Club 20-20:n avaa dj ja tyylitaituri Fiona Timantti elegantilla setillä, mikä luo tunnelman kuljettaen kuulijat 20-luvulta toiselle. Fiona on mahdollisesti soittanut ensimmäisen electro swing setin Helsingissä. Hän on myös antanut illan bändille tyylin. Swang!

The Swang Orchestra soittaa musiikkia, mikä vie jalat alta. Energisemmät biisit ovat lähempänä nopeaa, jazzahtavaa swingiä. Sitten on kappaleita, mitkä nojaavat trip hoppiin. Ne ovat biisejä minkä aikana, jos suljet silmäsi, voit kuvitella kesäfestivaalin ja kuuntelevasi bändiä, minkä olet halunnut kuulla jo monen vuoden ajan. We Play Swing with Swag!

The Swang Orchestra koostuu jazzvokalisti Kadi Vijasta, Ville Luukkonen Triosta ja turntablisti dj Joel Korhosesta. Konseptin on tuottanut Tapio Mäkelä.

Kadi Vija - laulu
Arto Ikävalko - piano
Juuso Rinta - kontrabasso
Ville Luukkonen - rummut
Joel Korhonen - dj

dj Mack The Producer tunnetaan Helsingissä paremmin neon80 klubista, sekä synthwave ja diskotuotannostaan. Mitä harvempi tietää on se, että hän on soittanut electro swingiä jo pitkään, kansainvälisten alan huippu dj:den ja bändien kanssa. Nyt pääset kokemaan hänen taitavaa dj-työskentelyään ja valintojaan live-setin jälkeen terassilla.

dj Lord Fatty on yksi monitaituri dj:stä Helsingissä, kenen levylaukku täyttyy pelkällä laadulla monessa genressä. Hän piti aiemmin dj Borzinin kanssa Swing Ting klubia Steam Helsingissä. Hän siis tietää miten electro swing biiseillä pidetään tanssilattia kuumana yön tunteina.

Merikerholla toimitaan koronan aikaan turvallisuutta edistäen ja maltillisesti: asiakkaille varataan omat paikat. Klubille otetaan kerrallaan puolet asiakaspaikoista, 100 henkeä. Terassilla kapasiteetti on 300. Merikerho ei hyväksy käteistä maksuvälineenä. Käytäthän käsidesiä tullessasi, ja jää kotiin, mikäli sinulla on flunssan tai koronan oireita.

 

Kuvassa: Kadi Vija /The Swang Orchestra
Kuvaaja: Alisa Javits
Stylisti: Fiona Timantti

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

SunJazz: Maan TilaTenho Restobar, helsinki26.7. Klo 20:00

keikka

Vapaa pääsy

Maan Tila on uusi kvintetti Helsingistä. Vibrafonisti/säveltäjä Mikko Antilan johtama yhtye koostuu trumpetin ja tenorisaksofonin lämpimästä yhteissoinnista yhdistettynä kevyeen, pianottomaan rytmisektioon. Kvintetin sointiväri on täyteläinen, kirkas ja eloisa.

"Yritän säveltää joka päivä", Antila sanoo. "Tai yleensä sävellän joka tapauksessa, halusin tai en. Puran joka päivä kokemiani tunteita musiikkiin. Koen, että saan näin varsinkin negatiiviset tunteet käännettyä positiiviseksi vuodattamalla ne ensin säveliksi ja sävelet taas muusikoiden tulkitsettavaksi ja kuuntelijoille kuultavaksi. Jokaisella sävellyksellä on oma kaunis hetkensä, missä se on muodostunut. Pyrin kertomaan sen aina yhtyeen jäsenille, ja kvintetin tulkinta rakentuu sen varaan."

Tomi Nikku - trumpetti
Casimir Ekman - saksofoni
Mikko Antila - vibrafoni
Antti Ahoniemi - basso
Moses Kuloniemi - rummut

Ilmoita keikka

Heinäkuu 2020
MaTiKeToPeLaSu
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Selaa kaupungeittain


Katso kaikki tapahtumat