Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 18.7.

helsinki

Jukkis Uotila 3 Feat. Nina Mya,Koko Jazz Club, helsinki18.7. Klo 19:00

keikka

Liput 20 / 18 e

Jukkis Uotila, Jussi Lehtonen ja Timo Hirvonen tarttuvat soulklassikoihin upean Nina Myan kanssa. Ohjelmistossa on luvassa mm. Burt Bacharachin, Anita Bakerin, Stevie Wonderin ja Marvin Gayen klassikoita.

Nina Mya, laulu
Jukkis Uotila, piano
Timo Hirvonen, basso
Jussi Lehtonen, rummut

Otamme Koko Jazz Clubilla erityisesti huomioon hygieniaseikat, sekä huolehdimme katsomon asetuksella sekä ohjeistamalla, että asiakkailla on riittävät turvavälit.

Liput Tiketistä
Ovet klo 18:00

mathildedal

Verneri Pohjola & Tuomo Prättälä: The Dead Don't Dream,Matildankartano, mathildedal18.7. Klo 18:00

keikka

18€ / 15€ (opisk/eläk)
Lippu + konserttilautanen 38€ / 35€ (opisk/eläk)

Verneri Pohjola, trumpetti
Tuomo Prättälä, piano

Puutarhakonsertti. K-18

Trumpetisti Verneri Pohjola on niittänyt mainetta yhtenä Euroopan luovimmista ja omaperäisimmistä jazzmuusikoista vahvan soundinsa ja rikkaan ilmaisunsa ansiosta. Monen palkitun ja kehutun levyn jälkeen Pohjola julkaisi 1.5.2020 albumin The Dead Don't Dream jolla hän yhdistää vaikutteita viimeiseltä kolmelta levyltään kauniiksi ja hienosti rakennetuksi kokonaisuudeksi.

Verneri Pohjola ja Tuomo Prättälä ovat soittaneet yhdessä jo kaksikymmentä vuotta hyvin monenlaisissa yhteyksissä. Pohjola sanoo olleensa onnekas, että hän on aina löytänyt ystäviä, joiden kanssa soittaa omalla tavallaan. Eräs tuollaisista ystävistä on pianisti Tuomo Prättälä. Luvassa on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla näitä kahta huippuimprovisoijaa duona.

"The Dead Don't Dream on suurella todennäköisyydellä Pohjolan, 42, tähänastisen soolouran huippujen huippu ..."
Harri Uusitorppa, Helsingin Sanomat 5/5

Matildankartano sijaitsee Mathildedalin ruukkikylässä puolen tunnin ajomatkan päässä Salosta. Kyläleipomon ja -panimon tuotteet yhdistettynä hyvään musiikkiin ja puutarhapiknikkiin luovat kesäfiiliksen, jonka pariin kannattaa lähteä kauempaakin.

Konsertti on osa SaloJazz Kesä -kiertuetta (Förby, Mathildedal, Rikalanmäki). Huomioimme korona-rajoitteet ja tapahtumiin on myynnissä rajallinen määrä lippuja. Ohjeistamme yleisöä tapahtumapaikoilla ajan tasalla olevien määräysten ja suositusten mukaisesti.

Yhteistyössä: Matildankartano, Jazz Finland Live, Salon kaupunki, Creatika

www.salojazz.fi