Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

PERUTTU/CANCELLED OMJ Jazz & Etno 2020: Aki Rissanen Trio,Vanha Paloasema Bar, oulu8.4. Klo 21:30

keikka

AKI RISSANEN TRIO
Ke 8.4. klo 21.30
Vanha Paloasema Bar (Kauppurienkatu 24)
Liput 15/10 € (K-18)
Jazz-20 ry:n jäsenet 10 €
Ticketmaster Suomi kautta maan. Lipun hintaan lisätään käsittelykulut. Ilman käsittelykuluja Oulu10-palvelupisteet ja Valveen lippumyymälä.

Aki Rissanen Trio on kiistatta tämän hetken mielenkiintoisimpia kotimaisia jazzyhtyeitä. Arvostetun brittiläisen Edition Recordsin julkaisemat kaksi ensimmäistä levyä (Amorandom, 2016 ja Another North, 2017) olivat vahva voimannäyttö yhtyeen kyvyistä, ja niiden myötä pianisti Aki Rissanen trioineen saavuttikin kansainvälisen läpimurron. Levyt esittelivät pianistin johtaman yhtenäisen trion, jossa mukana ovat maamme arvostetuimpiin muusikoihin kuuluvat basisti Antti Lötjönen ja rumpali Teppo Mäkynen.

Trion kolmas levy Art In Motion julkaistiin syyskuussa 2019. Levyn materiaalin inspiraation lähteinä ovat olleet erityisesti länsi-eurooppalainen klassinen musiikki ja elektroninen tanssimusiikki. Levy sisältää trion originaalituotannon lisäksi musiikkia renesanssisäveltäjä Carlo Gesualdolta ja Einojuhani Rautavaaralta. Trio saapuu Ouluun osana levynjulkaisukiertuettaan.

Aki Rissanen | piano
Antti Lötjönen | basso
Teppo Mäkynen | rummut

Keikat samana päivänä kaupungissa oulu

Ei muita keikkoja.