Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

PERUTTU - Rotko - Jazz'n'Jam,Malmitalo, helsinki31.3. Klo 19:00

Rotko

keikka

Jazz'n'Jam -sarjan kevään teemana ovat jazz-trion monet muodot.

Rotko on kolmen ilmiömäisen muusikon, improvisoijan ja säveltäjän yhteensulauma. Saksofonisti Pauli Lyytinen, basisti Jori Huhtala ja rumpali Olavi Louhivuori tunnetaan kaikki rohkeina ja ahkerina musiikintekijöinä, jotka ovat tahoillaan sekä johtaneet kehuttuja ja palkittuja yhtyeitään jo vuosien ajan. Nyt he ovat kuulleet kutsun hakeutua yhteen, suuntaamaan katseensa syvälle tuntemattomaan ja ryhtyä luomaan uutta. Yhtyeen musiikissa kohtaavat estoton vapaa ilmaisu, mukaansatempaavat groovet, veitsenterällä tasapainottelevat riskinotot sekä hersyvä hauskanpito. Rotko on vaaroja kaihtamatta kiinni hetkessä, vastustamattoman energian ja yllätyksien vyöryessä kuulijan yli.

Rotko: Pauli Lyytinen, Jori Huhtala, Olavi Louhivuori

Liput 12/7€

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

PERUTTU/CANCELLED Lounaskonsertti: UMO Helsinki Jazz Orchestra plays Frank Zappa feat. Jere Haakana kpm. Valtteri Laurell PöhönenSavoy-teatteri, helsinki31.3. Klo 12:00

TÄMÄ KONSERTTI ON PERUTTU. Koska kyseessä on ilmaiskonsertti, lippuja ei hyvitetä. Pyrimme kuitenkin järjestämään uuden konsertin samalla musiikillisella sisällöllä vuoden 2021 aikana. Pysy kuulolla!

//

Pujahda konserttiin lounastauolla!

UMO Helsinki Jazz Orchestran ja Savoy-teatterin ilmaiset lounaskonsertit jatkuvat! Kevätkauden lounaskonserttipäivät ovat tiistait 11.2., 10.3. ja 31.3.

UMO Helsinki Jazz Orchestra on koonnut tähän lounaskonserttiin komean setin Ed Palermon sovittamia Frank Zappan orkestraalisia sävellyksiä. Zappan instrumenttiklassikoista kuullaan mm. kappaleet King Kong, Peaches en Regalia ja Heavy Duty Judy. Luvassa on myös kolme tuoretta big band -sovitusta nuorilta sovittajavelhoilta Sampo Kasuriselta ja Artturi Röngältä. Orkesterin solistina kitaristi Jere Haakana ja kapellimestarina Valtteri Laurell Pöyhönen.

Frank Zappa (1940–1993, USA) oli omaperäinen populaarimusiikin persoona, monipuolinen ja taitava muusikko; säveltäjä, sähkökitaristi, laulaja, lauluntekijä ja yhtyeenjohtaja, jonka musiikillinen nerokkuus käy ilmi hänen useista kymmenistä levyistään, satiirisista teksteistään ja taidostaan orkestroida musiikki monenkirjaville kokoonpanoille.

Huom! Noudathan lipun ennakkoon Savoy-teatterin lippuluukulta (0 €). Lippupisteen verkkokaupasta tai lippukaupasta varatuista lipuista 1 € toimitusmaksu per ostos. Max. 6 lippua / varaus. Isommat ryhmävaraukset suoraan Savoysta.

Ennakkolipulla sisään klo 11:50 asti. Tämän jälkeen mahdollisesti tyhjäksi jääneet paikat täytetään liputtomilla asiakkailla. Kannattaa tulla ajoissa paikalle, koska saliin ei pääse myöhässä.

Tuotanto: UMO Helsinki Jazz Orchestra & Savoy-teatteri

Kuva: Jere Haakanan kuvan otti Hannu Mattila