Siirry pääsisältöön

PERUTTU/CANCELLED April Jazz Club: VEIN Trio (CH),Tapiola Garden, espoo13.3. Klo 18:00

VEIN Trio

keikka

Sveitsiläisen VEIN Trion tyylillisen monimuotoisuuden ja teknisen taidokkuuden hedelmänä on eurooppalaisen kamarimusiikin ja jazzin energian ja improvisaation kudelma. VEIN Trio on The Guardianin John Fordhamin sanoin yksi Euroopan kiinnostavimmista yhtyeistä, ja ahkerasti ympäri maailmaa esiintyvä kolmikko on julkaissut kourallisen albumeita ja tehnyt pitkäaikaisia yhteistyöprojekteja arvostettujen solistien kanssa. Trion jäsenet, veljekset pianisti Michael Arbenz ja rumpali Florian Arbenz, sekä basisti Thomas Lähns ovat kukin klassisesti kouluttautuneita muusikkoja, jotka tuovat pöytään omia sävellyksiään sekä sovituksiaan jazzin ja klassisen musiikin suosikeista.

“Nice work, get it! Incredibly creative piano trio.” – Rolling Stone
“This set captures the core group’s inspired fusion of traditional jazz-trio methods and wittily deconstructivist impulses…a focused and dynamically creative set.”The Guardian, John Fordham

VEIN Trio (CH):
Michael Arbenz – piano
Thomas Lähns – basso
Florian Arbenz – rummut

Illan avaa Ebeli Show klo 18, jossa Espoon Musiikkiopiston pop/jazz-linja Ebelin opiskelijat esittäytyvät.

Ebeli Show klo 18
VEIN Trio klo 19
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 17 € / 15 € (opiskelijat) korttimaksulla. Ennakkoliput Lippupisteestä.
Tapahtuma on ikärajaton.

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

Ei muita keikkoja.