Siirry pääsisältöön

Rajaton jazz -festivaali Hyvän Paimenen kirkossa Pakilassa,Hyvän Paimenen Kirkko, helsinki1.2. Klo 19:00

Inna Vysotska

The Untouchables

keikka

XIV Kansainvälinen Rajaton jazz -festivaali Hyvän Paimenen kirkossa.

Huippujazzlaulaja Inna Vysotska esiintyy yhtyeensä The Untouchablesin kanssa lauantaina 1.2.2020 Hyvän Paimenen kirkossa. Inna Vysotska saapuu Helsinkiin yhtyeensä The Untouchablesin kanssa Saksasta Hannoverista. Alun perin hän on kotoisin Donetskista Ukrainasta, josta hän muutti 18-vuotiaana Saksaan 1997. Rajaton jazz -festivaalilla hän esittää jazzstandardeja sekä brasilialaista musiikkia ja sambaa. Inna Vysotska opiskeli musiikkia aluksi Donetskissa musiikkiopistossa, jolloin hänen lajinaan oli oopperalaulu. Hän jatkoi opintoja Hannoverissa ja nyt tyylilajeina olivat pop- ja jazzmusiikki. Jazzia hän kuuli ensimmäistä kertaa 16-vuotiaana. "Kuuntelin Ella Fitzgeraldin, Sarah Vaughanin, Billie Holidayn ja Dinah Washingtonin äänitteitä. Erityisesti pidin jazzmelodioista ja laulajien äänten sävyistä ja tietysti improvisoinnista. Ymmärsin, että pidän instrumentaalisesta improvisoinnista ja tykkään itse improvisoida omalla äänellä – eli imitoida erilaisia puhallinsoittimia kuten trumpettia, saksofonia tai pasuunaa."

Illan esiintyjät: Inna Vysotska – laulu, Stepan Shadikyan – trumpetti, Dimitri Suslov – saksofoni, Viktor Bürkland – piano, Marcus Lewyn – kontrabasso, Oliver Struck – rummut.

Liput 17,50€, myös ovelta tuntia ennen konsertin alkamista. Liput ennakkoon: artjazzhelsinki@gmail.com, puh. 040 519 48 19, Sysimiehentie 39 A, 00670 Helsinki

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.