Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Jarkko Martikainen & UMO Helsinki: Pieni joulu-uudistus,Espoon tuomiokirkko, espoo11.12. Klo 18:00

keikka

Jarkko Martikaisen ja UMO Helsinki Jazz Orchestran yhteinen joulukiertue Pieni joulu-uudistus tarjoilee toisenlaisen lähestymistavan jouluun. Konserteissa kuullaan Martikaisen uusia sävellyksiä ja sydämeenkäypiä sanoituksia heikommassa asemassa olevien elämästä ja joulunvietosta: yksinäisyydestä, syrjäytymisestä, köyhyydestä ja kivusta. Martikainen luo esiintyessään käsinkosketeltavan vahvan tunnelman, joka puhuttelee kaikenikäistä yleisöä. Konserteissa Martikainen saa rinnalleen UMO Helsingin 16-henkisen big bandin. Kirkkokiertueen kapellimestarina toimii Kirmo Lintinen.

– Perinteisimpien joululaulujen mielenmaisemat ovat yleensä verrattain yhtäläisiä, joulun kiitollisimpiin piirteisiin keskittyneitä. Esitämme otannan sellaisia, jo niiden melodisen ylväyden ja hengen kauneuden takia. Samalla luotamme kuulijoihin: itse kukin heistä, aikuisina ihmisinä, on oppinut tuntemaan elämän realiteetit. Siksi uskomme, että myös normeja väistävien aiheiden asettelu joulupöytään on sallittua, Jarkko Martikainen pohtii.

Jarkko Martikainen tuli tutuksi suurelle yleisölle YUP:n säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina. Vuodesta 2004 lähtien soolouraa tehnyt Martikainen keikkailee nykyään sekä soolona, että Luotetut miehet -yhtyeensä kanssa. Soolouran myötä hänen sävellyksensä ja sanoituksensa ovat saaneet pohdiskelevampia sävyjä. Jarkko Martikainen on monien kulttuurialojen mies, sillä hän on toiminut myös tuottajana, kolumnistina, juontajana ja näyttelijänä sekä julkaissut kaksi kirjaa. Miehen tärkeimpänä maalina on kuitenkin aina ollut laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys. www.jarkkomartikainen.fi

Liput Ticketmasterista palvelumaksuineen: 
Normaalihinta 34 € 
Eläkeläiset 30 €
Opiskelijat, työttömät ja lapset 18 €
S-Etukortilla 30 € (ennakko)

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

Ei muita keikkoja.